Vasile Poenaru, scriitor și editorWWW.CORESI.NET
Concursul săptămânii       Librăria         Publicați cu noi!        Contact
www.LibrariaCoresi.ro

Rezultatele concursului de creație literară pentru liceeni „Emilia Petrescu" – ediția I, 2018 

Our recommendation: Cake Decorating for Beginners. A Practical Guide by Sophia Notarianni. Click here!
CONCURSUL
SĂ DESCOPERIM ROMÂNIA PRIN LECTURĂ
Anunț important: toți acei câștigători ai concursului Să descoperim România prin lectură care încă nu au primit premiile cuvenite sunt rugați să ne contacteze de urgență printr-un e-mail la coresi@prodiaspora.de ca să putem reglementa situația. Vă mulțumim!

În fiecare săptămână are loc vinerea, în cadrul emisiunii „Afaceri creative în România” a Radioului ProDiaspora.de (orele 18:00–20:00, ora României), concursul
Să descoperim România prin lectură, dotat cu premii constând în cărți de autori români, în limba română sau în limbi străine, trimise câștigătorilor de către Editura CORESI.
Vineri, 16 martie 2018, concursul a privit cărțile
publicate de Editura eLiteratura (și distribuite de noi – http://www.librariacoresi.ro/shop) semnate de două importante scriitoare române contemporane: Passionaria Stoicescu și Victoria Milescu.

Toți participanții care au trimis pe adresa de e-mail coresi@prodiaspora.de răspunsurile corecte la trei întrebări difuzate în timpul emisiunii au primit de la noi (WWW.CORESI.NET) câte un exemplar din ediția electronică a cărții dorite.

Pentru a putea răspunde la cele 3 întrebări din cadrul emisiunii, concurenții au fost rugați să citească informațiile cuprinse în aceste pagini de web:

http://librariacoresi.ro/shop?&search=Passionaria%20Stoicescu

http://librariacoresi.ro/shop?&search=Victoria%20Milescu

http://amzn.to/2tWmBWi

http://amzn.to/2FHk4F1

http://www.epublishers.us/

http://www.epublishers.us/our-books-on-amazon/this-book-is-in-romanian.html


Participați la concurul următor! Așteptăm răspunsurile Dumneavoastră pe adresa coresi@prodiaspora.de.Concursuri anterioare: Cornel Stan, Ștefan Dimitriu, George Rizescu, Sorin Petrescu, Daniel Onaca, Vasile Poenaru, Elisabeta Isanos, Mihaela Stanciu, Andi Dumitrache
  W