Carti, autori, evenimente


Scrie despre ceea ce ştii şi publică o carte electronică, spre beneficiul tău şi al cititorilor tăi

Posted in castiga-bani-online by Vasile Poenaru on the februarie 20th, 2011

Ştii să faci ceva foarte bine? Vrei să transformi aceasta într-o sursa de venit pentru tine? Scrie o carte. Poţi câştiga până la 40% din încasările pe care cartea ta – publicată în format electronic – le aduce.
Ştii să predai anumite noţiuni, să creşti şi să educi copii, să păstrezi armonia în relaţiile de familie, să găteşti anumite feluri de mâncare, să îi inveţi pe alţii să fie în pas cu moda, să-ţi păstrezi silueta (sau să ţi-o remodelezi), să repari calculatoare, să programezi…?
Lista este nesfârşită. Dacă ştii să faci ceva foarte bine, scrie o carte prin care să transmiţi aceste informaţii către noi toţi – şi vei beneficia şi tu, vom beneficia şi noi, cititorii cărţii tale.

 Sau…

 Ai obţinut un succes remarcabil într-un anumit moment al vieţii tale? Ai scăpat de cărţile de credit? Ai plătit datoriile la bancă? Ai înfiinţat o firmă de succes? Ai câştigat un concurs? Eşti o persoană mereu fericită? Ai succes în dragoste?
Spune-ne şi nouă celorlalţi cum ai procedat, sau cum procedezi, scriind o scurtă relatare, pe care o poţi transforma într-o carte electronică. Cartea aceasta ne va învăţa şi pe noi cum să procedăm în situaţii similare, iar ţie îţi va aduce satisfacţii, recunoaştere şi bani. 

Sau… 

Ai talent, poţi să scrii poezii, piese de teatru, povestiri, romane… Scrie şi publică în format electonic. Poţi să-ţi vinzi tu însăţi/însuţi cartea pe Internet sau o poţi face printr-o editură (ca să nu investeşti timp, bani şi efort în publicare şi promovare, ci să-ţi scrii cartea următoare) – de exemplu prin noi.

Sau…

Ai deja o carte pregătită şi abia aştepţi s-o vezi publicată şi difuzată în toată lumea? Ia legătura cu noi şi îţi vom trimite un contract de editare, prin care poţi câştiga până la 40% din valoarea veniturilor rezultate din vânzarea cărţii tale. Iar cartea ţi-o vom publica în timp record în format electronic.

Sau…

Ai cărţi publicate – tipărite pe hârtie – şi doreşti să publicăm ediţia lor electronică?

Scrie-ne… Publicând prin noi, poţi obţine un procentaj serios din încasări.

Vă aşteptăm mesajele, întrebările, comentariile şi sugestiile. Între timp, puteţi citi mai multe în legătură cu această temă la adresa aceasta: http://coresi.net/fiiAutor/

 Cu stimă,

Vasile Poenaru
Infoprenor
++40722330971

428 Responses to 'Scrie despre ceea ce ştii şi publică o carte electronică, spre beneficiul tău şi al cititorilor tăi'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Scrie despre ceea ce ştii şi publică o carte electronică, spre beneficiul tău şi al cititorilor tăi'.

 1. Emilian said,

  on august 5th, 2013 at 9:24 am

  A fost doar un vis,ce nu a fost sa fie,
  Real..dragostea mea,invaluit in fum,
  Unde erau lumini,acum…sint numai umbre,
  M-ai zguduit in suflet,s-a incheiat un drum.

  La inceput,crescut-a,spre cer,a sa vapaie,
  Dintr-un taciune stins,ce-abia mai licarea.
  Si-a stralucit in flacari,si-a risipit suvoaie,
  Dar a-nghetat izvorul,din stralucirea sa.  Eu te-am visat,de-atitea ori,
  In noptile pusti si reci,
  Cum ma chemai strigind pe nume,
  Batind carari,si lungi poteci.

  Din ochi-mi,lacrima ce-mi curge
  Mi s-a uscat,sarind cararea,
  Pe vai,ce mi-au brazdat obrajii,
  Pecetluind pe fata jalea.  Era duminica,si in cursul zilei,dupa revenirea mamei de la biserica,am intrebat-o despre ce se predicase.Maria Egipteanca,mi-a raspuns,iar seara in pat,gindul meu,era la Maria,inchipuind incercarea si imposibilitatea ei de a intra in biserica.Izbucnirea ei in lacrimi,intelegind ca,puterea se opunea,ca ea sa patrunda in locasul sfint.Ea era desfrinata.
  Si am adormit in lacrimi.A doua zi,luni,de dimineata,mentinind hotarirea de fixare a mintii mele intr-un singur punct,plingeam cit mai discret avind viziunea Mariei,bogatia de emotii ce insotea viziunea,in timp ce executam sarcinile cerute pe perioada serviciului din acea zi.La ora 18.00 am ajuns acasa,sleit si obosit.Nu de lucru,efortul mental cerut,la mentinerea acelor conditii,este mai mult decit mare.Pe atunci,nici nu stiam ce potential aveam.Eram in bucatarie,si,pentru prima data,in acea zi,am rostit mental,dupa ce privisem ceasul: Sint obosit,acum ma relaxez.Apoi,in picioare fiind,sprijinit la spate de dulap,mi-am intors privirile spre geam.Minunea s-a petrecut,in momentul cind am abandonat acea concentrare a viziunii.Pentru o secunda,eu s-a dizolvat,iar ce a ramas,privea gindurile,tot asa cum un eu,priveste la tv.Instantaneu,intelesul,CIURDA, s-a revelat.In secunda urmatoare,eu mi-am revenit,concomitent cu imaginea unor turme mari de bivoli,ce alearga stirnind praful.Imaginea,era reproducerea a ceia ce devenise vizibil cu o secunda mai devreme.Asta a fost una din multele experiente spirituale,traite pe parcursul celor 15 ani de yoga.Multe le-am exprimat prin poezii.

  De dimineata,cu putere,
  Mentine gindul,neclintit,
  Si-l investeste cu durere,
  Si sentimente ce-ai trait.

  Si toata grija ta sa fie,
  Vointa ta,sa nu voiasca,
  Sa-l lasi pe Dumnezeu sa faca,
  Vointa Sa,ca sa se nasca.

  Cam asta e.Nu stiu ce sa va mai scriu,momentan.Sa vedem.

 2. Emilian said,

  on august 5th, 2013 at 10:19 am

  Ah,am uitat,multa lume are acasa un dvd player,acesta e capabil sa redea muzica 5.1 in format DTS sau DD (dolby digital).Problema cu discurile 5.1 este ca nu se gasesc.Stiu sa creez un CD de muzica DD 5.1 sau 5.1 DTS,problema e dreptul de autor.Mai stiu sa creez DVD-filme profesionale (bbmpeg,avisinth,Qenc) si stiu sa fac reclame video,intr-un cuvint,ma pricep la editari video si sunet,orice fel,folosind programe free.

 3. Diana said,

  on august 8th, 2013 at 12:55 pm

  Buna ziua. Am aproape 13 ani, dar am o pasiune pentru scris de .. in jur de un an. As vrea sa va rog sa imi spuneti si mie cam care ar fi structura care trebuie s-o cuprinda normal o carte/poveste. Ah sa nu uit. Eu de obicei scriu povesti de dragoste, , horror sau SF. Si cam cate sanse as avea sa citeasca cineva povestile scrise de o … pustoaica. Multumesc pentru timpul acordat :).


 4. on august 18th, 2013 at 6:12 pm

  Nu am inteles foarte bine intrebarea.
  In orice caz, trimite-ne ceva din ce ai scris si re-formuleaza intrebarea.
  info@epublishers.info

 5. Andreea said,

  on august 8th, 2013 at 4:23 pm

  Buna ziua! Numele meu este Andreea si am 14 ani. Inca de mica m-am simtit atrasa de astfel de lucruri. Ba chiar, la noua ani am publicat prima mea poezie in urma unui concurs. Acum, in prezent, am inceput sa scriu creatii numai in proza. As vrea sa public o carte, asta daca am potential. Nu am primit pana acum o parere profesionista, de aceea as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Desi sunt o romantica incurabila, vreau ca prima mea poveste sa fie science- fiction. Desigur, imi place sa adaug mai multe genuri, incat sa iasa mai bine structurat. Deja m-am hotarat ce carte sa scriu. O sa va fac un mic rezumat al conceptului.

  ” In urma cu trei ani, un grup de arheologi au plecat in cautarea unui artefact legendar. Aseera este cunoscut pentru puterile sale tamaduitoare, insa existenta lui ramane un mister. Echipa formata din profesorul Hannigan, cel mai mare arheolog al momentului, si al discipolilor sai a dat gres.
  Acum, o noua generatie de elevi ajung la Universitatea Arheologica Gerald Bruhain. Parintii acestora le interzice practicarea studiului arheologic, insa asta doar ii impulsioneaza sa le ia exemplu parintilor.
  Eloise Evans, fiica renumitului arheolog Christian Evans, decide sa reia expeditia tatalui sau fiind convinsa ca il va face mandru. Mama sa, Alyona, se arata impotriva tuturor lucrurilor dorite de fata.
  Dylan Carter, fiul directorului Universitatii, este si el satul de predicile parintilor sai. Isi doreste atat de mult sa le dovedeasca ca poate fi un argeolog renumit, incat se aliaza cu Eloise. Astfel cei doi fac o echipa impreuna cu Malina Weaver, Albert Cartolon si noul profesor de antropologie, Blake Hannigan.
  Malina Weaver – Lina – este cea mai buna prietena a lui Eloise, ea spijinind-o in orice situatie. Lina este mereu judecata ca ar fi incapabila si inapta din punct de vedere intelectual pentru a absolvii cursurile universitati. Avand o mama profesoara, ea este un geniu in epigrafie, insa este judecata dupa aspectul ei de papusa Barbie.
  Albert Cartolon – Tony – este un geniu in calculatoare. Ca si Lina el este judecat dupa totalitatea glumelor sale si ale intelectului scazut, asta din punctul de vedere al colegilor. El poarta o masca in societate si se remarca prin inteligenta si cunostiintele dobandite in domeniul informatic.
  Blake Hannigan, este noul profesor de antropologie. Fiind nepotul celui mai mare arheolog, el este un student model. A reusit sa treaca de toate probele, incat a devenit profesor la douazeci si patru de ani, dar pastrandu-si calificarea de arheolog. Decide sa ii sprijine pe elevi fiindca stie cat de greu e sa iti fie interzis visul, asadar se razvrateste impotriva conducerii.”
  Cam asta ar fi conceptul. Oricum, in afara de cele cinci personaje principale, vor exista si cele secundare reprezentate de vechea echipa de arheologi, cei ce mai sunt in viata fiindca mai multi si-ar pierdut-o in urma expeditiei; elevii de la Gerald Bruhain si noile personaje ce vor ajuta la investigatie. Aseera este un artefact asuns si nu se stie cu exactitate locatia. Cel ce stia foarte bine unde se afla era chiar bunicul lui Blake, Hannigan.
  Cu cat personajele inainteaza si afla mai multe lucruri, cu atat mai multe mistere apar. Pana la urma cartea va lua o intorsatura zdravana.
  Povestea este SF, dar acest gen se imbina cu mult mister si un strop de romantism.
  Cartea va fi povestita de Eloise, ea fiind un personaj omniprezent si care are cunostiinte dezvoltate in ceea ce priveste personajele. Vor fi relatate intamplarile celor cinci, dar si pasaje din trecutul lui Eloise care ne vor ajuta sa le punem pe toate cap la cap. Voi incerca sa captez atentia cititorului adaugand multe mistere cara sa condimenteze povestea.
  Daca se poate, vreau sa astept pana cand scriu macar cinci capitole, apoi sa v-o trimit. Am nevoie de editare, fiindca stiu sigur ca pot fi neatenta. Cred ca ma descurc cu gramatica, insa mereu trebuie sa gresesc cate ceva la exprimare. Ma puteti ajuta? Sunt lipsita de experienta si am nevoie de o parere profesionista. Am un prost obicei de a grabi lucrurile, dar aceasta carte vreau sa iasa impecabila. Acum, am cateva nelamuriri. Cam cate pagini ar trebui sa scriem intr-un roman?
  Sa zicem ca am scris toata povestea. Eu va trimit cartea si apoi ce urmeaza? Sunt lipsita de astfel de cunostiinte. Din cate stiam, pentru o publicare, autorul trebuie sa plateasca o suma de bani. Nu-i asa?

  Multumesc anticipat.


 6. on august 18th, 2013 at 6:11 pm

  Draga Andreea, poveste ta SF se anunta foarte interesanta.
  Cand va fi gata, ia legatura cu editura noastra la info@epublishers.info si vom vedea ce va fi de facut in continuare pentru aparitia cartii.
  Succes!

 7. Ana said,

  on august 12th, 2013 at 2:12 pm

  Am cateva carti rescrise cum ar fi: 1) Un om de lume, Traducere din limba engleză şi note de Oana Nedelcu; 2) CARLOS RUIZ ZAFÓN, Prinţul din negură, Traducere din limba spaniolă de Alina Ţiţei si altele.
  Cum procedez pentru a fi puse pe site?

  Ana


 8. on august 18th, 2013 at 6:09 pm

  Ce inseamna „carti rescrise” si de ce doriti sa le puneti pe un site?
  Pe care site intentionati sa le „puneti”?

 9. Lavinia said,

  on august 13th, 2013 at 7:20 pm

  Buna ziua,
  Domnule as vrea sa va spun ca acum scriu o carte si cum sunt aproape de final as vrea sa va intreb daca pot sa va trimit putin din ea. As vrea sa stiu daca este este destul de buna pentru a fi data spre publicare . V-am mai trimis altadata ceva din scrierile mele, dar am renuntat pentru ca nu mi-a placut ce a iesit.
  Multumesc!

 10. madalina said,

  on august 22nd, 2013 at 9:13 pm

  buna, ma numesc Madalina si am inceput sa scriu o carte care mi se pare mie ca este pentru aproape toate varstele si as dori sa o public insa nu este gata si nici nu stiu daca lumii ii va placea. As putea sa va trimit ceea ce am scris pana acum din carte sa-mi spuneti daca ma descurc? Si scriu si destul de multe poezii de cativa ani, deci am experienta, citesc foarte multe carti, poezii, piese de teatru…mai ales ca sunt la actorie.


 11. on august 30th, 2013 at 10:55 am

  Sigur, va rugam sa ne trimiteti ce ati scris. Vom citi cu placere. info@epublishers.info

 12. Rosca Alesea said,

  on august 27th, 2013 at 6:53 pm

  Buna. Asvrea sa stiu cum as putea sa trimit nistelucrari de ale mele. Si as putea oare sa fiu sigura ca lucrarilenuvor fi copiate de cineva. Eu am 27 de ani, de profesie sunt jurist dar scriu poiezii de la 9 ani si numarul poieziilor nici nu il stiu sigur.

 13. Rosca Alesea said,

  on august 27th, 2013 at 6:59 pm

  Desigur nu toate din ele coincid cerintelor de publicare dupa parerea mea, dar vreo 200 de lucrari as putea alege. La fel am o ideie de poveste pe care am descriso prescurtat, adica nu am desfacsurat pe larg ideea. Multumesc anticipat.

 14. Moroșan Cleopatra said,

  on septembrie 4th, 2013 at 4:29 am

  Bună ziua,
  Am scris un roman pe care l-am intitulat ,,Scrisoare către Astral,, Aș dori să public cartea online și să tipăresc pentru început vreo 10 exemplare , pentru a afla cum va fi primită cartea. Vă pot trimite câteva spicuiri privind conținutul cărții și o scurtă prezentare a tematicii. Dacă se poate aș dori să cedez drepturile de autor editurii , în baza unui contract de editare și difuzare sau o altă variantă ( eventual cu plată) , dacă îmi puteți asigura difuzarea cărții. Aștept vești de la dvs. pe următoarea asresă: cleopatram01@yahoo.com, telefon: 0230514949.
  Vă mulțumesc, C.Moroșan.


 15. on octombrie 20th, 2013 at 1:15 am

  Va rog sa trimiteti 20 de pagini din carte pe adresa info@epublishers.info spre evaluare.

 16. ramona said,

  on septembrie 6th, 2013 at 9:45 am

  Buna ziua ,azi intamplator am dat peste site-ul dumneavoastra si mi se pare interesant.Totodata as avea o intrebare am si eu o carte de poezi scrisa de mine dar needitata pana in momentul de fata.As vrea sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura pentru a vorbi mai multe.Specific adresa de email nu imi merge.Multumesc astept raspuns.


 17. on octombrie 20th, 2013 at 1:14 am

  Sunati la telefonul 0213128212, daca nu puteti trimite email.

 18. Gabriela Dolhascanu said,

  on septembrie 18th, 2013 at 3:16 pm

  Buna ziua ! Ma numesc Dolhascanu Gabriela , sunt eleva in clasa a XI-a. Ma pasioneaza foarte mult scrisul. Am inceput deja sa scriu o carte. As putea sa va trimit primul capitol ?


 19. on octombrie 20th, 2013 at 1:13 am

  Sigur ca da. Pe adresa info@epublishers.info.

 20. Liliana said,

  on septembrie 26th, 2013 at 5:51 pm

  Buna ziua numele meu este Liliana .Am scris o carte , pe calculatorul meu am imprimato in pagini de 269.In aceste pag.am reflectat actiiunile si trairile mele .din copilaria mea si pana in prezent .As dori sa aruncati ochii dv.critici de editor peste citeva file sa va faceti o parere despre cele scrise de mine ,si daca intradevar imi dati un raspuns afirmativ inseamna ca nu am muncit in zadar doi ani de zile la cartea mea. Am ales titlu cartii –Nimic nu este pentru todeauna –Multumesc .


 21. on octombrie 20th, 2013 at 1:12 am

  Trimiteti 15-20 pagini spre evaluare la info@epublishers.info.

 22. oricine said,

  on septembrie 26th, 2013 at 10:19 pm

  era zeita-a scenei
  maestru papusar
  sa incerci s-o intelegi
  era-n zadar

  era a ei sfanta arta
  putea fi vie
  putea fi moarta

  vad si acum in a mea minte
  acei ochi frumosi
  puteau fi reci
  puteau fi luminoasi

  acei ochi misteriosi

  acei ochi nebuni
  ce-n frenezia lor
  puteau starni furtuni

  acei ochi melodiosi
  ce-n a a;or dulceata
  naturii moarte dadeau viata


 23. on octombrie 20th, 2013 at 1:12 am

  …suna promitator pentru inceput, dar aveti nevoie de multe lecturi si mult exercitiu.
  Succes!

 24. oricine said,

  on septembrie 26th, 2013 at 10:22 pm

  daca se poate,niste pareri :) multumesc!


 25. on octombrie 20th, 2013 at 1:18 am

  Pentru o parere avizata, este bine sa trimiteti in jur de 20-30 pagini editurii: info@epublishers.info

 26. Policala Flavia said,

  on octombrie 16th, 2013 at 7:11 am

  Buna ziua. As dori sa imi public poeziile pe care am inceput sa le scriu acum cativa ani si care pentru mine personal au o semnificatie deosebita. Imi puteti spune care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati dupa ce citit lucrarile si cum se procedeaza cu publicarea?

  Multumesc mult,

  Policala Flavia-Denisa


 27. on octombrie 20th, 2013 at 1:11 am

  Trimiteti 15-20 poezii la info@epublishers.info pentru ca un redactor sa determine daca poeziile dvs sunt publicabile.

 28. Policala Flavia said,

  on octombrie 16th, 2013 at 7:13 am

  Imi cer scuze, am omis o litera :) : *cititi

 29. roryta said,

  on octombrie 19th, 2013 at 7:48 pm

  Buna ziua!

  As dori sa stiu daca dv. publicati doar carti scrise de debutanti (care n-au mai scris niciodata) sau publicati si carti ale celor care au debutat deja?


 30. on octombrie 20th, 2013 at 1:10 am

  Publicam si debutanti, daca lucrarea este publicabila.
  Scrieti-ne la info@epublishers.info.

 31. Andreea said,

  on noiembrie 1st, 2013 at 9:59 pm

  Adresa de mail lasata de dvs nu este valida. A-ti putea lasa o adresa buna? Vreau sa va trimit cartea la care lucrez. Va multumesc


 32. on decembrie 5th, 2013 at 2:03 pm

  info@epublishers.info nu este o adrea valida? Poate ati gresit o litera?

 33. Andreea said,

  on noiembrie 1st, 2013 at 10:18 pm

  vreau sa stiu ce parere aveti. Va multumesc! http://suntamantasotuluimeu.blogspot.com.es/


 34. on decembrie 5th, 2013 at 2:07 pm

  Scrieti frumos si antrenant, ramane sa mai faceti cateva retusuri ortografice.
  Dar aceasta poate desigur rezolva redactorul, daca va hotarati sa publicati cartea printr-o editura.

 35. Lavinia said,

  on noiembrie 8th, 2013 at 9:01 pm

  Daca vrei sa trimiti o carte spre publicare la o editura trebuie aa fie neaparat in format electronic? De ce? Multumesc anticipat!


 36. on decembrie 5th, 2013 at 2:00 pm

  Nu trebuie sa fie neaparat in format electronic, dar atunci sunt costuri suplimentare pentru introducerea textului in calculator.

 37. Daniela said,

  on noiembrie 12th, 2013 at 12:33 am

  Buna ziua,
  Spuneti-mi va rog, procentul perceput de dumneavoastra e identic atat pentru publicare in limba engleza cat si in limba romana?
  Multumesc


 38. on decembrie 5th, 2013 at 2:00 pm

  Nu am inteles bine intrebarea. Pentru lamuriri scrieti va rog la info@epublishers.info.

 39. simplu said,

  on noiembrie 17th, 2013 at 9:26 pm

  ce parere aveti?


 40. on decembrie 5th, 2013 at 1:58 pm

  Despre…?

 41. poezician said,

  on noiembrie 22nd, 2013 at 3:33 pm

  Buna ziua! As vrea sa-mi public poeziile intr-un volum, ideea unei carti in format electronic nu-mi surade. Am postat o parte din poeziile mele pe blogul personal, http://poezician.wordpress.com/. Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez. Va multumesc!


 42. on decembrie 5th, 2013 at 1:56 pm

  ePublishers va poate publica volumul si in format tiparit. Scrieti la info@epublishers.info.


 43. on decembrie 15th, 2013 at 9:31 pm

  Stimate dle Vasile Poenaru,
  Ajuns cu totul din intamplare pe acest site, am citit cateva intrebari si raspunsurile dv la ele, fiind captivat si citind in continuare din ce in ce mai interesat ce spun cei care vi se adreseaza. Nu pot sa nu va felicit pentru rabdarea si politetea dv.
  Sesizez din lectura intrebarilor (majoritatea sunt adolescenti) ca exista o nevoie acuta pentru ei de afirmare, de exprimare a sentimentelor si a primelor experiente de viata, dar si de creatie. Ma intreb si va intreb: ce fac profesorii lor de romana, cum ii formeaza, cum le indruma pasii? Se vede clar ca acesti tineri nu li se pot adresa si cred ca nici nu au incredere in ei. Nu pun in discutie naivitatile lor, firesti pana la un punct si care, in unele cazuri, sunt pline de farmec. Vor ramane cu ele? Pentru cat timp?
  Oare n-ar trebui ca printr-un departament al Ministerului Invatamantului sa se creeze site-uri pentru elevi (macar), pe discipline, inclusiv in domeniul muzicii si sportului, in care acestia sa-si expuna, daca au, realizarile, sa primeasca indrumari, sa fie incurajati si astfel sa fie atrasi catre lucrurile bune din aceasta viata?
  Intelegand ca activitatea dv are si o latura comerciala, va sugerez sa va ganditi daca nu ati putea sa acceptati o astfel de provocare, sa atrageti fonduri europene si sprijinul Ministerului, financiar si nu numai. Din cate am mai citit despre POSDRU, ar exista o astfel de posibilitate. Sigur ca totul necesita un mare efort, fonduri si entuziasm. Dar cred ca rezultatele ce s-ar obtine ar merita.
  Mult succes in activitatea dv.
  Cu multa considerartie, Ch. Grigore

 44. Grigore Chiriac said,

  on decembrie 16th, 2013 at 12:46 pm

  Coresi

  Stimate dle Vasile Poenaru,
  Am ajuns cu totul din intamplare pe acest site, am citit la început cateva intrebari si raspunsurile dv la ele, pentru ca apoi, fiind captivat, să-l parcurg aproape în întregime. Nu pot sa nu va felicit pentru rabdarea si politetea dv.
  Sesizez din lectura intrebarilor (majoritatea sunt adolescenti) ca exista o nevoie acuta pentru ei de afirmare, de exprimare a sentimentelor si a primelor experiente de viata, dar si de creatie. Ma intreb si va intreb: ce fac profesorii lor de romana, cum ii formeaza, cum le indruma pasii? Se vede clar ca acesti tineri nu li se pot adresa si cred ca nici nu au incredere in ei. Nu pun in discutie naivitatile lor, firesti pana la un punct si care, in unele cazuri, sunt pline de farmec. Vor ramane cu ele? Pentru cat timp?
  Oare n-ar trebui ca printr-un departament al Ministerului Invatamantului sa se creeze site-uri pentru elevi (macar), pe discipline, inclusiv in domeniul muzicii si sportului, in care acestia sa-si expuna, daca au, realizarile, sa primeasca indrumari, sa fie incurajati si astfel sa fie atrasi catre lucrurile bune din aceasta viata?
  Intelegand ca activitatea dv are si o latura comerciala, va sugerez sa va ganditi daca nu ati putea sa acceptati o astfel de provocare, cu fonduri europene si sprijinul Ministerului, financiar si nu numai. Din cate am mai citit despre POSDRU, ar exista o astfel de posibilitate. Sigur ca totul necesita un mare efort, fonduri si entuziasm. Dar cred ca rezultatele ce s-ar obtine ar merita.
  Mult succes in activitatea dv.
  Cu multa consideratie, Ch. Grigore


 45. on decembrie 16th, 2013 at 9:48 pm

  Stimate Domnule Chiriac Grigore,

  Vă mulțumesc foarte mult pentru aprecieri.

  Ați sesizat, într-adevăr, foarte corect, problemele. Încercăm și noi să suplinim, pe cât putem, aceste lipsuri ale învățământului.

  Cu stimă,

  Vasile Poenaru

 46. simona said,

  on ianuarie 11th, 2014 at 8:04 pm

  am intrat aici cu speranta ca poate cineva imi poate spune daca ce compun eu este bine, pt ca scriu de mult… sa-mi spuna parerea sa ma opresc sau sa continui… ar fi pacat sa ma opresc, pt ca am imaginatie, dar nu am gasit acel om sa ma indrume.


 47. on ianuarie 19th, 2014 at 7:20 am

  Scrieti, dar in acelasi timp cititi, cat mai multe carti, pentru a invata sa scrieti. Delimitati-va corect propozitiile si paragrafele. Invatati regulile de ortografie. Si folositi semnele diacritice.
  Cand aveti ceva terminat, trimiteti la editura pentru a primi o evaluare. info@epublishers.info

 48. Tiberiu Popovici said,

  on ianuarie 20th, 2014 at 10:45 am

  Domnule Poenaru, o sa fiu scurt si la obiect.

  Sa nu incetati niciodata sa faceti ceea ce faceti acum! Pentru multi dintre noi, aceasta atentie care o oferiti tinerelor talente, inseamna foarte mult.

  Toate bune,
  Tibi


 49. on februarie 11th, 2014 at 10:25 pm

  Multumesc. Ceea ce faceam acum, faceam si inainte… La revista „Limba si literatura pentru elevi” am semnat ani de-a randul Curierul literar, in care comentam poeziile si proza tinerilor autori…

 50. laura said,

  on ianuarie 21st, 2014 at 10:35 pm

  buna seara

  Numele meu este laura,as dori un feedback din partea dv. in legatura cu povestea sf la care lucrez..e important pentru mine in primul rand parerea unui specialist.Prietenii ma incurajeaza sa scriu insa o parere obiectiva ar fi necesara pentru a putea duce la capat proiectul meu.
  Va rog niste date de contact,sa imi lasati, daca se poate pentru a va trimite o particica din povestea mea .

  va multumesc


 51. on februarie 11th, 2014 at 10:21 pm

  Cum sa nu! info@epublishers.info

 52. Viorica Barbu said,

  on ianuarie 22nd, 2014 at 3:53 pm

  Buna ziua,
  Eu sunt o iubitoare de pisici si as vrea sa scriu o carte despre pisicile pe care le-am avut sa povestesc peripetiile si ciudateniile lor..nu stiu daca poate fii un subiect bun..va rog sa-mi spuneti daca ar avea rost sa scriu asa ceva..pentru unii poate fii un subiect neinteresant,dar pentru iubitorii acestor fiinte cred ca ar fii un subiect placut..
  Am vazut ca incurajati toata lumea..credeti ca e si cazul meu?


 53. on februarie 11th, 2014 at 10:20 pm

  Fara indoiala unii iubitori ai felinelor vor dori sa citeasca o astfel de carte. Important este sa fie scrisa atragator si cu multe amanunte. Succes!

 54. Fratila Nevin said,

  on februarie 23rd, 2014 at 4:00 pm

  Buna ziua!
  Ma numesc Fratila Nevin si am inceput sa scriu un plan despre un posibil roman s.f. .Mentionez ca tema este sfarsitul vietii pe Terra si inceputul acesteia pe o alta planeta identica ,aflata insa intr-o alta galaxie.
  As vrea sa-mi spuneti daca are vreun sens sa continui sau sa ma opresc .
  Cei apropiati considera ca sunt oarecum utopica?!?
  ASTEPT UN RASPUNS.
  Cu stima,Fratila Nevin.


 55. on martie 23rd, 2014 at 1:16 pm

  Tema acestui roman SF este interesanta, dar importanta este realizarea.
  Numai dumneavoastra veti putea decide daca merita sa continuati sau nu.
  Un sfat insa: nu lasati pe oricine sa afle si sa comenteze planurile si intentiile dumneavoastra de viitor.
  (Realizarile, da! Planurile, nu!)
  Numai dumneavoastra stiti cu adevarat ce vi se potriveste.
  Rareori cei din jur ne incurajeaza. De obicei, se grabesc sa gaseasca un motiv pentru a ne face sa renuntam, ca nu cumva sa demonstram in vreun fel ca suntem mai buni decat ei.
  Trebuie sa va sfatuiti numai cu persoanele de incredere, care va sustin si va iubesc cu adevarat.

 56. Cosmina said,

  on martie 3rd, 2014 at 3:30 pm

  daca am scris cartea unde o putem trimite ….


 57. on martie 23rd, 2014 at 1:13 pm

  Cartea – sau o parte din ea – se va trimite pe adresa info@epublishers.info, impreuna cu cateva date despre autor (varsta, preocuparile, adresa, telefonul etc.).

 58. Fatoi Maria said,

  on martie 4th, 2014 at 11:05 pm

  Buna ziua! Am 16 ani si de 3 ani am descoperit pasiunea pentru scris. Am scris cateva poezii , dar in final am hotărât sa merg pe proza. Am început sa scriu o carte , acum are aproximativ 60 de pagini. Am abandonat si m-am apucat sa scriu texte scurte pe diferite teme de care te izbesti ca adolescent. As dori sa stiu daca ați putea sa publicați si acest gen de proza? As dori sa stiu daca am talent si daca pot intr-un viitor sa câștig din asta.
  Daca se poate sa primesc niște sfaturi ar fi bine venite.
  Multumesc anticipat!


 59. on martie 23rd, 2014 at 1:12 pm

  Trebuie sa trimiteti paginile pe care le considerati cele mai izbutite pe adresa:
  info@epublishers.info.
  Veti primi un sfat avizat privind calitatea textului.

 60. denisa said,

  on iunie 24th, 2014 at 2:20 pm

  Buna ziua,

  Va rog frumos, literatura erotica este la cautare? As putea avea minimul de succes?
  Multumesc mult!


 61. on iulie 19th, 2015 at 2:34 pm

  Nu prea. Se citesc cel mai mult romanele de actiune interesante, cu elemente noi si surprinzatoare – si bine scrise.

 62. Raluca said,

  on august 26th, 2014 at 7:39 pm

  Bună seara,

  Mă numesc Raluca și am 17 ani, iar de câteva luni m-am apucat să scriu o carte fantasy. Pasiunea de a scrie am descoperit-o acum doi sau trei ani. Am ceva probleme și nu reușesc să mă decid între persoana a III-a sau I-a. Mă gândeam să scriu Prologul și Epilogul la persoana a IIIa – având la bază o poveste din trecut neștiută de nimeni -, iar cuprinsul la persoana întâi.
  Prietenii și părinții nu știu ceea ce vreau să fac pentru că-mi este friică de părerea pe care o vor avea. În același timp doresc să-i fac prieteni mele o surpriză.

  Mai am puțin și termin prologul. Aș dori o părere din partea dvs. Am impresia că vocabularul meu este praf. Deaceea aș vrea să știu dacă este ok să vă trimit numai prologul.
  Nu doresc să fac bani, ci doar să le împărtășesc celorlalți ideile mele ce nu mă mai lasă în pace.

  Seară plăcută în continuare

 63. Mily said,

  on octombrie 16th, 2014 at 3:16 pm

  Buna ziua! :)
  Am 15 ani si sunt din judetul Prahova… Pasiunea pentru scris, pe care o mostenesc de la mama mea, am descoperit-o inca de la o varsta foarte frageda… In ultimul timp am inceput sa acord scrisului o mai mare importanta, scrisul reprezentand uneori unica mea cale de exprimare…
  Am ceva timp am creato pagina si un blog pe care postez uneori o parte din ceea ce scriu..Ar insemna mult pentru mine daca ati „arunca o privire” si mi-ati spune parerea dumneavoastra…
  Multumesc!

  http://emanuellamihaela.blogspot.ro/

  https://www.facebook.com/pages/Amurg-de-iubire/1437535386517253

 64. Vilcu Ioana said,

  on noiembrie 21st, 2014 at 1:33 pm

  Buna ziua. Sunt din Ramnicul Valcea si scriu poezi. Ma numesc Vilcu Ioana si am 13 ani. Mi-ar face placere sa va trimit una dintre poeziile mele pentru a va cere o parere. As vrea sa public unele poezii daca vi se par reusite. Insa, pe mine nu ma sustin parintii, decat cativa prieteni….si am nevoie de niste sfaturi. Scriu poezii de mai mult timp. de cand eram mai mica si nu dadeam importanta. Dar acum ma regasesc in ele. Unde as putea sa las o poezie?

 65. Carmen said,

  on noiembrie 22nd, 2014 at 8:46 pm

  Buna ziua domnule Poenaru! Despre cartile de povesti pentru copii ce spuneți? Am scris câteva carti, de cand am un baietl citim foarte multe povesti. ..


 66. on ianuarie 12th, 2015 at 9:17 am

  Contactati editura. http://www.epublishers.info

 67. Tică said,

  on noiembrie 23rd, 2014 at 5:56 pm

  Salut, oameni buni!
  Încă mai funcționează acest „mecanism”?
  Pace, aștept răspunsul vostru!


 68. on ianuarie 12th, 2015 at 9:16 am

  In ce sens?

 69. Mircea said,

  on decembrie 2nd, 2014 at 5:20 pm

  Buna ziua,in ce format se scrie o carte?Pot folosi text document?


 70. on ianuarie 12th, 2015 at 9:15 am

  Folositi Word sau OpenOffice Writer.

 71. Zancu Nicolae said,

  on decembrie 22nd, 2014 at 8:59 pm

  Bună seara,eu am scris foarte multe poezii,cele mai multe transmit mesaje spirituale sau morale,fac referire la limitele umane,scopul vieţii.Încerc să găsesc scopul vieţii,care este mai presus de materie,mai presus de om sau gândirea umană,care astăzi creează,iar mâine dărâmă,un echilibru între forţele ce ne privesc în această piesă de teatru în care de cele mai multe ori devenim spectatori,uitând astfel că avem un rol de jucat,trimiteţi-mi un mesaj vă rog şi adresa la care vă pot trimite poeziile,poezia nefiind decât zbuciumul interior al omului pe care şi-l pune pe hârtie,amăgindu-se că astfel va scăpa de el,dar devine o febră ce nu poate fi stăpânită,ci doar iubită.Aştept cu drag îndrumare,cu speranţa că voi putea publica o modestă carte de poezii.Doamne-ajută!


 72. on ianuarie 12th, 2015 at 9:10 am

  Trimiteti un grupaj de poezii pe adresa info@epublishers.info.

 73. Valentin B. said,

  on ianuarie 8th, 2015 at 2:32 pm

  Buna ziua,
  Am inceput sa scriu o carte la indrumarea unor prieteni care in fiecare zi imi spun sa imi pun ideeile si amintirile pe o foaie.
  Este de fap vorba de o autobiografie,povestiri care par ireale si foarte greu de crezut. Multora le-am demonstrat ca sunt reale pentru simplul fapt ca au zis ca mint.
  In fine,m-am apucat de scris si le-am dat sa citeasca doua pagini la locul de munca cu care am creeat o agitatie si mai mare. Pare promitator…
  Am intampinat insa urmatoarea nedumerire: In aceasta carte as vrea sa pot pune niste intamplari care pot fi ilegale si as vrea sa stiu ce se intampla daca public cartea,pot fi arestat? sau mi se poate intampla ceva? As putea totusi sa fac referire la un personaj fictiv,astfel ocolind problema,cu toate ca ast vrea sa dau detalii si sa scriu la persoana 1 lucrarea.


 74. on ianuarie 12th, 2015 at 9:08 am

  Sigur, ca autor veti merge pe ideea ca scrieti fictiune, ca sa nu creada cineva ca ar fi vorba de un… autodenunt!
  Terminati de scris cartea si adresati-va unei edituri – de exemplu ePublishers.


 75. on ianuarie 9th, 2015 at 7:04 pm

  Buna ,ma numesc Olteanu Adriana .
  De la varsta de 13 ani imi placea foarte mult sa gatesc,acum am 25 de ani si gatesc din toata inima pentru persoanele dragi dar si pentru prietenii mei.Fiecare clipa petrecuta in bucatarie este oxigen pentru mine.
  Acum un an am realizat ca ar fi o idee superba sa scriu o carte de retete digitala in format ODF cu retetele mele.Acum practic mai am doar cateva pagini de scris si as vrea sa o public in format digital.Cartea are in jur de 50 de retete cu imagini cu tot.Ma gandesc sa scriu si volumul 2 cu mult mai multe retete in viitor daca lucruriile iese bine.As avea nevoie de un sfat inainte sa iau o decizie asa de importanta!
  Multumesc .


 76. on ianuarie 12th, 2015 at 9:05 am

  In ce privinta ar trebui sa va sfatuiesc? Daca e vorba de publicarea cartii, sfatul meu este sa publicati printr-o editura, ca sa iasa ceva profesionist si sa puteti apara cartea impotriva pirateriei.
  Vizitati site-ul http://www.epublishers.info .

 77. Corina said,

  on ianuarie 24th, 2015 at 9:03 pm

  Imi place mult sa scriu fictiune (in general povesti dedicate adolescentilor), dar nu arat si altora munca mea. Ma tem de acest lucru gandindu-ma ca ma pot face de ras .
  De o vreme am hotarat sa nu mai ascund aceasta placere a mea de a scrie si am inceput acum cateva zile sa public pe Wattpad inceputul unei nuvele (in timp ar putea deveni roman) la care ma gandesc de mult timp.
  Nici nu stiu daca pot publica carti la varsta mea (16 ani) si momentan nici nu vreau. Imi doresc mult sa aflu parerea oamenilor despre lucrarea mea. Nu vreau sa scriu pentru mine, ci pentru alte persoane care imi apreciaza munca. Acest lucru este ca un imbold care ma ajuta sa imi gasesc inspiratia necesara.
  Problema mea e ca nu prea stiu cum sa-mi fac publicitate. Un sfat sau o idee m-ar putea ajuta mult…

 78. Elsa said,

  on februarie 11th, 2015 at 11:04 pm

  Intr-o carte de pun tot
  Despre: cum prostii pot
  Fast, destepti sa fie
  Dupa a mea teorie!

  Dar ma cam apuc-o frica
  Caci schimbul cool de bibilica,
  Vor da de furca multora din politica,
  Din psicofarma iar saltul cuantic
  Nu va mai fi deloc gigantic

  Pai cine-mi garanteaza mie
  Ca voi scapa de astia vie?
  Mai bine ma las pagubasa
  Proasta eu, dar sanatoasa…

 79. Alexandra said,

  on iulie 27th, 2015 at 7:57 pm

  Eu am 13 ani si ador sa scriu. Am inceput la varsta de 9 ani cu niste poezi,i apoi putina proza . Cu proza pot zice ca ma mandresc, desi timiditatea mea a tinut aceste lucrari secrete in primii ani de scris. Am capatat incredere in mine cu timpul, pana cand viata mi-a adus in fata un critic literar care mi-a apreciat singura proza pe care am avut curajul sa i-o inmanez. Primul meu roman SF a luat nastere in vara anului trecut. Sigur, de atunci a trecut mult, iar ideeile mele s-au schimbat. Din acest motiv am fost nevoita sa las prima mea carte balta cu promisiunea ca ma voi intoarce inapoi la ea. Timpul a trecut, iar anul acesta am încercat ceva diferit. De cateva luni scriu un alt roman SF, de care sunt acum legata emotional. Mi-as dori sa aflu daca merita ceea ce scriu.


 80. on august 4th, 2015 at 10:00 am

  Bravo, Alexandra, e foarte bine ca scrii. Trimite-mi, te rog, si mie un fragment pe info@epublishers.info. Multumesc.

 81. Maria Denisa said,

  on august 24th, 2015 at 12:40 pm

  Buna ziua!Am doar 13 ani si am inceput sa scriu si eu de ceva timp niate carti…mai exact 3 as dori sa public macar una dintre ele,dar nu stiu ce sa zic…nu prea am curajul…adica pana acum mi s-au spus pareri da nu cred ca au fost sincere as putea conta pe dvs. sa imi oferiti o parere sincera daca v-as trimite o pagina din poveste?
  Multumesc anticipat!


 82. on septembrie 28th, 2015 at 11:41 pm

  Da, trimite o povestire pe adresa info@epublishers.info.

 83. zenoveiov valentina said,

  on octombrie 18th, 2015 at 1:29 pm

  buna ziua…. va rog scuzati dranjul….dar as dori mai multe detalii despre publicarea unei carti daca se poate. ceea ce scriu eu sunt poezii,am inceput totul dintr-o joaca la varsta de 12 ani….atunci ni s-a dat ca tema sa compunem o pezie,din cauza unui singur cuvant de care nu eram sigura ce inseamna,nu mi s-a acceptat tema….poezia era intitulata mama….nu retin versurile,dar stiu cuvantul din cauza caruia nu am fost acceptata „coline”….desi am fost descurajata,eu nu am renuntat sa scriu,in acea vara,am inceput sa scriu tot felul de poezioare, deoarece am descoperit o noua latura a mea,am descoperit ca ceea ce fac imi place…… va ultumesc anticipat!! cu stima si respect valentina zenoveiov
  …………………………………
  si acum va voi lasa o poezie sa-mi spuneti sib parerea dumneavoastra..
  poezia care o voi scrie este mai recenta din colectia 2015
  In toamna sufletului meu
  In toamna sufletului meu
  Te-ai ascuns iubire,
  Ce n-as da ca sa fiu eu
  Totul pentru tine…
  In toamna sufletului meu
  Mi-am amintit de tine
  Caci in gand eu am si acum,
  Prezenta a ta privire…
  In toamna sufletului meu,
  Durerea ma cuprinde…
  Caci nimeni nu te poate inlocui
  Nimeni, focul nu-l va stinge…
  In toamna sufletului meu,
  Sufar in tacere,
  Ce n-as da ca sa fiu eu
  A ta mangaiere…

 84. zenoveiov valentina said,

  on octombrie 18th, 2015 at 1:31 pm

  Imi cer scuze pentru spatiu intre titlu si poezie…emotii si neatentie

 85. Stefana said,

  on noiembrie 28th, 2015 at 10:41 am

  Bună ziua!As dori sa imi spuneți ce pași ar trebui sa urmez pentru publicarea unor poezii,dacă se poate.Va pot trimite pe mail niște poezii dacă doriți, căci tare mult am nevoie de niște păreri de specialitate.Va mulțumesc pentru timpul acordat!


 86. on ianuarie 6th, 2016 at 10:05 am

  Trimiteti cateva poezii la info@epublishers.info si veti primi un raspuns.

Leave a Reply

*