ePublishers
Royalty Free Images
eDidactica
eLiteratura pe Amazon

www.eLiteratura.com.roeLiteratura

Home       eBooks       ePublishers       eDidactica       Confidentiality       Contact


The Fairytale Empire

SBI!bizXpress
Lucian Blaga în polonă. Studiu şi antologie lirică bilingvă română-polonă de Nicolae Mareş

Lucian Blaga în limba polonă
Studiu şi antologie lirică  bilingvă română-polonă
de Nicolae Mareş

Studiul Lucian Blaga în limba polonă  apare simultan în ediţie digitală şi pe hârtie, la eLiteratura.

O lucrare fără precedent, de o deosebită importanţă, atât pentru literatura română, cât şi pentru istoria relaţiilor dintre România şi Polonia.

Pagini: 216. Cartea tipărită: Lei 24. E-book: USD 4.00 sau echivalentul în lei.
Comenzi la: telefon/fax 021 312 8212, 0722 156 408 sau prin e-mail: info@eliteratura.com.ro.
Nicolae Mareş, autorul cărţii "Lucian Blaga în limba polonă"

SBI!SBI!

Lucian Blaga în limba polonă se poate procura şi prin:

Despre Lucian Blaga în limba polonă

LUCIAN BLAGA ÎN LIMBA POLONĂ este [...] o lucrare care nu vine pe un teren gol, ci urmare a unei asidue atenții și minuțioase cercetări bio-bibliografice acordate de autor marelui nostru Lucian Blaga. Bun cunoscător al limbii și tradițiilor culturale poloneze – așa cum o dovedesc numeroasele traduceri din autori polonezi contemporani și lucrări monografice (peste 50 de titluri) –  Nicolae Mareș s-a dovedit atașat de persona­litatea lui Lucian Blaga, de contactele acestuia cu oameni și realități poloneze, în general cu țara față de care, de-a lungul istoriei, Țările Române au avut, în varii ipostaze, neîntre­rupte legături, încă din Evul Mediu până în perioada modernă. [...]
Consistentă în privința opțiunii valorice și aproape fără cusur în alcătuirea ei arhitecturală, antologia / cule­gerea de poezie blagiană româno-poloneză semnată de N. Mareș este nu numai o realizare de pionierat, ci și un reper de prim-plan în impulsionarea unei mai susținute acțiuni de promovare a valorilor românești în spațiul univer­salității creatoare.
Întruchipând pasiunea unui cercetător cu o bogată bibliografie în domeniul traducerilor și cercetării relațiilor româno-poloneze, dar și capacitatea plină de har a unui creator pe planul meditației lirice și aforistice, Nicolae Mareș se dovedește atât unul din polonologii noștri de marcă, cât și un literat complex, de mari disponibilități creatoare.  /Zenovie CÂRLUGEA/

       Cumpăraţi acum volumul Lucian Blaga în limba polonă şi veţi descoperi noi faţete ale marii personalităţi care a fost poetul şi filosoful Lucian Blaga. Sunaţi la 0722-156-408 sau scrieţi un e-mail pe adresa info@epublishers.info.

Cumpăraţi ediţia electronică de aici:

Pentru a achiziţiona ediţia electronică Secure-eBook a cărţii, descărcaţi arhiva cărţii de aici. După descărcare, dezarhivaţi şi faceţi dublu-click pe fişierul rezultat. Apoi urmaţi instrucţiunile din pagina 2 a cărţii deschise. Veţi avea nevoie de o cheie de activare, pe care o procuraţi făcând click pe unul dintre aceste butoane:

Citiţi un fragment din carte aici:


Lucian Blaga în limba polonă. Studiu şi antologie lirică bilingvă română-polonă de Nicolae Mareş

62 Free Ways to Grow Your Business Profits will stimulate hundreds of breakthrough ideas for you to ponder. Quite simply, the program takes a revolutionary approach to marketing that is more powerful than any other marketing force you've ever encountered before!


Pentru a examina şi cumpăra alte cărţi electronice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, apăsaţi aici.

Pentru cărţi audio în limba engleză, apăsaţi aici.

Pentru cărţi digitale de la Amazon, apăsaţi aici.