ePublishers
Royalty Free Images
eDidactica
eLiteratura pe Amazon

www.eLiteratura.com.roeLiteratura

Home       eBooks       ePublishers       eDidactica       Confidentiality       Contact


The Fairytale Empire

SBI!bizXpress
Poetul si Imperiul. Versuri de Ioan Popa

Poetul şi Imperiul
Versuri
de Ioan Popa

Volumul Poetul şi Imperiul  apare simultan în ediţie digitală şi pe hârtie, la eLiteratura.
Ioan Popa, autorul volumului de versuri neoclasice Poetul şi Imperiul

SBI!SBI!

Poeziile lui Ioan Popa scrise pe înţelesul tuturor , ne vorbesc despre tragismul, dar şi comicul, vremurilor de astăzi. Lectura lor ne descreţeşte fruntea şi ne oferă un prilej de reflecţie.


Poetul şi Imperiul

Pagini: 152. Cartea tipărită: Lei 19. E-book: USD 5.00 sau echivalentul în lei.

Comenzi la:

telefon/fax 021 312 8212,
0722 156 408 

sau prin e-mail: info@eliteratura.com.ro, info@epublishers.info.

Poetul şi Imperiul se poate procura şi prin:Pentru a achiziţiona ediţia electronică Secure-eBook a cărţii, descărcaţi arhiva cărţii de aici. După descărcare, dezarhivaţi şi faceţi dublu-click pe fişierul rezultat. Apoi urmaţi instrucţiunile din pagina 2 a cărţii deschise. Veţi avea nevoie de o cheie de activare, pe care o procuraţi făcând click pe una dintre aceste imagini:

Despre Poetul şi Imperiul

       În mod paradoxal, într-o lume în care poezia nu se mai citeşte, versurile lui Ioan Popa sunt căutate şi citite cu aceeaşi curiozitate cu care îi sunt citite volumele de proză (romanul său „Robi pe Uranus” va apărea în curând în versiune franceză la Paris).
     Autorul a reuşit cumva să ajungă la mul­ţimea cititorilor într-un fel original, anume coborând la ei din „înaltele sfere ale poeziei”, în timp ce restul poeţilor procedează exact invers, compunând poeme ermetice, pline de simboluri cu semnificaţii profunde, dar a căror audienţă se prăbuşeşte vertiginos.
       Sigur, criticii au luat poziţie şi unii dintre ei şi-au exprimat temerile că reîntoarcerea la versul clasic, aşa cum procedează Ioan Popa, reprezintă un pas înapoi.
       Autorul a reacţionat şi el (vezi poezia „Lui Alex Ştefănescu”), arătând că el nu are de gând să scrie literatură doar pentru criticii literari şi pentru elite, ci şi pentru cititorii din stradă.
       Drept urmare a acestui schimb de replici, volumul de poeme „Scrisoare către Pacepa” a cunoscut un succes notabil, iar „poeziile inter­zise” ale lui Ioan Popa care apar pe Internet au atras o avalanşă de vizitatori.
       Cumpăraţi acum volumul Poetul şi Imperiul şi vă veţi convinge de faptul că poezia poate să vă vorbească direct şi să vă îmbogăţească mintea şi sufletul. Sunaţi la 0722-156-408 sau scrieţi un e-mail pe adresa info@epublishers.info.

 Descărcaţi o parte din carte de aici.

Citiţi un fragment semnificativ din carte aici:

Poetul şi Imperiul. Versuri de Ioan Popa


62 Free Ways to Grow Your Business Profits will stimulate hundreds of breakthrough ideas for you to ponder. Quite simply, the program takes a revolutionary approach to marketing that is more powerful than any other marketing force you've ever encountered before!


Pentru a examina şi cumpăra alte cărţi electronice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, apăsaţi aici.

Pentru cărţi audio în limba engleză, apăsaţi aici.

Pentru cărţi digitale de la Amazon, apăsaţi aici.