Vino la mare ;i ]nva'[ limba engleză!
SBI!
Read Don Coresi's stories in The Fairytale Empire series!
Sigla editurii ePublishers

ePublishers

Home       eBooks       Cursuri       Confidentiality       Contact
Cursuri ePublishers. Înscrie-te acum!
Plimbându-l pe Fun. Roman de Alex Roman. Click pentru a descărca romanul!

Plimbându-l pe Fun. Roman 

O carte electronică de Alex Roman

Editura: ePublishers. Anul apariţiei: 2012.
Preţul US$ 5.00
sau echivalentul în lei sau euro.
Pagini: 125. ISBN 978-606-8365-92-3.
Ediţie digitală protejată de Secure-eBook, Novisoft.

Pentru a cumpăra această carte, alegeţi una dintre opţiunile din tabelul de mai jos.
Alex Roman ţinând o prelegere

Plimbându-l pe Fun ne introduce în mintea unui bărbat puternic şi răzbătător, care îşi revede viaţa, meditând asupra celor mai importante etape ale acesteia şi trăgând învăţăminte.

Scrisă cu mult talent şi cu o anumită ştiinţă de a alege detaliul semnificativ în care se oglindeşte întregul şi care deschide perspective filosofice asupra unor situaţii aparent obişnuite, cartea sePe acest Golden Retriever, cu numele Fun, îl plimbă eroul cărţii de-a lungul întregului roman... citeşte cu mare plăcere şi la sfârşit simţi nevoia să te apleci asupra propriei vieţi pentru a reproduce operaţiunile de analiză şi sinteză atât de firesc demonstrate în Plimbându-l pe Fun.

De asemenea, simţi nevoia să cauţi şi alte cărţi de acelaşi autor.

Plimbându-l pe Fun zugrăveşte o lume extrem de complicată, dar prin contrast creează un echilibru impus din interior, o claritate şi o detaşare proprie minţii unui filosof. În întregul lui, romanul îţi dă sentimentul că viaţa e frumoasă în ciuda complicaţiilor în care eşti târât de propriile alegeri sau de evenimentele şi colectivele în care te afli. De asemenea, trecerea timpului, deşi dureroasă, este acceptată şi prezentată cu o melancolie dublată de o înţelegere superioară, serenă şi tonică.

Citiţi acest roman şi veţi beneficia în urma lecturii de o doză semnificativă de libertate interioară. Puteţi citi gratuit primele 20 de pagini ale romanului astfel:
  1. descărcaţi arhiva cărţii de aici şi salvaţi-o pe calculatorul dumneavoastră;
  2. dezarhivaţi fişierul salvat; dacă nu aveţi un program de dezarhivare, instalaţi 7-zip de la www.7-zip.org;
  3. faceţi dublu click pe fişierul rezultat; se va deschide cartea, dacă aveţi instalat pe calculator Adobe Reader (www.adobe.com/reader).

Cumpăraţi romanul Plimbându-l pe Fun, pentru a îl putea citi în întregime:

Descărcaţi lucrarea de aici; dezarhivaţi-o şi faceţi dublu-click pe denumirea ei pentru a o deschide. Se va deschide o parte din carte (o mostră).
Cumpăraţi şi introduceţi cheia de activare, pentru a deschide întreaga carte.
Preţul unei chei de activare este de 5 dolari USA sau echivalentul în lei (sau în euro) la cursul zilei în care se face plata.


Pentru a cumpăra cheia de activare, alegeţi una dintre opţiunile de mai jos:Pentru a examina şi cumpăra alte cărţi electronice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, apăsaţi aici.

Pentru cărţi audio în limba engleză, apăsaţi aici.

Pentru cărţi digitale de la Amazon, apăsaţi aici.