MinteSanatoasaInCorpSanatos.png
Minte sănătoasă în corp sănătos
Sfaturi practice pentru copii
carte electronică de Michiela Poenaru
cu desene color de Delia Eftimie

MichielaCuAnamariaSiCami.png
Mulţi oameni înţeleg cât de mult valorează sănătatea numai atunci când, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, o pierd, confruntându-se cu boala.
Cartea aceasta îi face pe copii să conştientizeze că ei trebuie să preţuiască cu adevărat sănătatea când sunt sănătoşi şi nu doar atunci când îi doare ceva sau se simt rău. În acest fel, cu siguranţă că aplicarea în viaţa de zi cu zi a regulilor din această carte nu va fi o problemă pentru ei.
KasperskyAntiVirus2011.png
Alege antivirusul
care ţi se potriveşte:

Kaspersky Anti-Virus te păzeşte de toate pericolele, fiind în acelaşi timp un servitor neauzit, care îşi face treaba fără să te deranjeze.

Se foloseşte foarte discret de resursele calculatorului tău, astfel încât programele tale nu se încetinesc, împotmolesc sau blochează din cauza lui.

Desigur, când este cazul, te atenţionează asupra oricărei ameninţări, inclusiv asupra acelor puncte slabe ale programelor care pot fi speculate de hackeri pentru a-ţi pune calculatorul în pericol.

Pentru o siguranţă şi mai mare, cumpără Kaspersky Internet Security.

Kaspersky Internet Security 2011 îţi oferă tot ce îţi trebuie pentru a avea o experienţă a Internetului fără niciun fel de pagube sau neplăceri.

Toţi utilizatorii lui Kaspersky Internet Security se simt în fiecare clipă în deplină siguranţă. Intră şi tu în comunitatea lor şi nu vei regreta.
Programul cărţii este prezentat în prima secţiune a ei, denumită sugestiv Fiecare om este unic: 

LaMareLaSoare.png
Te-ai gândit vreodată că tu eşti unic? Că nu s-a născut niciodată cineva care să fie exact ca tine? Că niciodată nu se va naşte o altă persoană care să fie identică cu tine?
Aşa cum tu eşti unic, fiecare om de pe Pământ este unic. Chiar şi doi fraţi gemeni – între care există multe asemănări izbitoare – sunt două fiinţe diferite: fiecare dintre ei este unic.
Mulţi oameni nu ştiu să preţuiască acest lucru, nu ştiu să preţuiască propria lor viaţă: trăi⁠esc dezordonat, fac tot felul de excese, nu respectă cele mai elementare reguli de igienă. Aceştia, mai devreme sau mai târziu, se izbesc de tot felul de necazuri. În schimb, cei care ştiu cât valorează propria viaţă, au grijă de ea. Aceştia se îngrijesc zi de zi de sănătatea trupului şi a minţii. Având un corp sănătos, o minte limpede şi lucidă, aceşti oameni se simt mereu în formă, au poftă de viaţă, se simt puternici şi plini de energie. Mai mult decât atât, aceşti oameni ştiu că, pentru a se bucura pe deplin de viaţă, trebuie să se îngrijească şi de
liniştea lor sufletească. Aceasta, deoarece între sănătate şi starea sufletească există multiple legături.
Învaţă şi tu să te bucuri de viaţă! Este cât se poate de firesc să-ţi doreşti să te bucuri de viaţă, adică să vrei să-ţi fie bine şi să nu te doară nimic, să ai succes la şcoală şi, mai târziu, în carieră, să ai relaţii armonioase cu cei din jur, să te
ReciclareaDeseurilor.png
plimbi, să te joci etc. Pentru aceasta trebuie să-ţi formezi nişte obiceiuri, adică:
• Să ai grijă de sănătatea trupului tău: să-ţi asiguri o foarte bună igienă, să mănânci cât trebuie şi când trebuie, să te odihneşti, să faci multă mişcare în aer liber, să te fereşti de primejdii, să mergi la medic când este nevoie.
• Să te îngrijeşti de sănătatea minţii tale: să nu fii leneş, să-ţi foloseşti mintea, capacitatea de concentrare, memoria, imaginaţia; să-ţi odihneşti mintea prin activităţi de recreere şi prin somn; să⁠-ţi hrăneşti mintea – citind cât mai multe cărţi.
• Să te îngrijeşti de liniştea ta sufletească, adică să te laşi condus numai de gânduri curate, să nu faci niciodată rău nimănui, să te străduieşti să faci numai bine, să-i iubeşti pe cei din jurul tău.
Dacă te obişnuieşti să te îngrijeşti – încă din copilărie – de corp, minte şi suflet, vei avea numai de câştigat în toţi anii care urmează.
Ţine minte însă următorul lucru: omul este în acelaşi timp foarte puternic, dar şi foarte fragil. Este foarte puternic, pentru că din mâinile şi mintea lui se nasc lucruri extraordinare: se ridică clădiri, se cultivă pământul, se cercetează cosmosul, se fac jucării, se scriu cărţi, se inventează mereu lucruri noi, se fac descoperiri ştiinţifice şi multe, multe altele. Numai că omul, pe cât este de puternic, pe atât este şi de fragil: un accident îi poate curma viaţa, o viaţă dezordonată îl poate îmbolnăvi, o clipă de neatenţie îi poate aduce multe neplăceri.
Ai o mare datorie faţă de tine însuţi – aceea de a te îngriji cum se cuvine de viaţa şi de sănătatea ta.
În paginile ce urmează vei afla ce trebuie să faci pentru a te bucura de o minte sănătoasă în corp sănătos.

Cumpără acum – şi ajută-ţi copilul să-şi creeze cele mai importante deprinderi pentru tot restul vieţii, pentru a fi tot timpul sănătos şi puternic:

Sfaturi practice pentru copii. O carte electronică (eCarte) de Michiela Poenaru
Editura CORESI. ISBN 978-973-137-102-3
Număr pagini: 96.
Acum, numai până la 30 septembrie 2011, oferim eCartea la preţul promoţional de 5 lei sau 1,67 dolari USA.
După această dată, preţul normal al lucrării este de 20 de lei sau 4.99 dolari USA.
CumparaAcumPrinPayPal.jpg                                                    PlatestePrinBancaSauInNumer.jpg

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-ne prin pagina noastră de contact (apăsaţi aici).

Alte cărţi electronice de Michiela Poenaru:

BrataraDeAur-100Profesii-Co.png   CeiSapteAniDeAcasa_Coperta1.png   EuTeAmFacutEuTeOmor.png   MediereaPeIntelesulTuturor_.png   CineSeScoalaDeDimineataDepa.png   DictionarDeOmonimeSiParonim.png   DictionarDeTermeniLiterari.png   ParadaModei_eBook_Cop1.png     
Descarcă de aici fişierul arhivat al cărţii Minte sănătoasă în corp sănătos. Sfaturi practice pentru copii de Michiela Poenaru. Vei avea nevoie de un program de dezarhivare; dacă nu ai unul, descarcă gratuit 7-zip de aici. Vei avea de asemenea nevoie de cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Reader, pentru deschiderea şi lecturarea cărţii. Adobe Reader se poate descărca de aici.

Când vei deschide fişierul arhivat, vei putea vedea o mostră a cărţii (câteva fragmente). Pentru a deschide cartea  în întregime, va trebui să introduci cheia de activare, care se cumpără online sau offline, după cum explicăm mai sus. Cărţile noastre electronice sunt protejate împotriva pirateriei prin Secure eBook Packager de la Novisoft. Pentru mai multe explicaţii privind acest sistem de securizare a cărţilor electronice, apasă aici.

Dacă ai nevoie de ajutor sau  de informaţii suplimentare, contactează-ne prin pagina noastră de contact (clic aici)
sau la telefonul (++4)0722 330 971.

Pentru a citi despre alte cărţi ale Michielei Poenaru, apasă aici.
Condiţii de livrare:

Alege modalitatea de plată. Ai patru posibilităţi:
1. prin credit card (online); 2. prin PayPal (online); 3. prin bancă; 4. în numerar, la sediul Editurii CORESI

1. Prin credit card. Pentru a cumpăra cartea folosind cartea ta de credit, apasă pe butonul acesta:

2. Prin PayPal. Pentru a cumpăra cartea online folosind contul tău PayPal, apasă aici sau pe butonul acesta:
CumparaAcumPrinPayPal.jpg
Dacă nu ai cont PayPal, click aici pentru a ţi-l crea.

3. Prin bancă. Depune la orice unitate RAIFFEISEN contravaloarea lucrării (5 lei) în contul IBAN:  RO85 RZBR 0000 0600 1290 5489, banca: RAIFFEISEN BANK, AGENŢIA LIZEANU, beneficiar: WWW.EPUBLISHERS.INFO SRL. Trece ca explicaţie a plăţii titlul cărţii electronice dorite. Apoi trimite-ne un e-mail cu adresa ta şi cu titlul cărţii dorite sau contactează-ne prin pagina ce se deschide apăsând aici.

4. În numerar la sediul Editurii CORESI. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9—17. Vă rugăm să ne daţi un telefon înainte (vezi numerele mai jos).
Adresa: Strada C. C. Arion nr. 18-A, Sector 1, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii, clic aici.
Telefon 021 223 20 15, 0722 156 408, telefon/fax: 021 223 20 12. E-mail coresi@coresi.net