EuTeAmFacutEuTeOmor.png
Eu te-am făcut, eu te omor
Ghidul bunelor maniere pentru părinţi
carte electronică de Michiela Poenaru

MichielaSiCami_.png
I-ai spus vreodată copilului tău, la mânie, ameninţător, cuvintele scrise cu roşu mai sus? Ai momente în care fiul tău sau fiica ta pur şi simplu te scoate din sărite? Ai sentimentul că nu poţi comunica uneori cu copilul tău, indiferent de vârsta acestuia?

Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, cumpără cartea! Pentru că din această carte poţi să înveţi cum trebuie să comunici cu copiii tăi.
KasperskyAntiVirus2011.png
Alege antivirusul
care ţi se potriveşte:

Kaspersky Anti-Virus te păzeşte de toate pericolele, fiind în acelaşi timp un servitor neauzit, care îşi face treaba fără să te deranjeze.

Se foloseşte foarte discret de resursele calculatorului tău, astfel încât programele tale nu se încetinesc, împotmolesc sau blochează din cauza lui.

Desigur, când este cazul, te atenţionează asupra oricărei ameninţări, inclusiv asupra acelor puncte slabe ale programelor care pot fi speculate de hackeri pentru a-ţi pune calculatorul în pericol.

Pentru o siguranţă şi mai mare, cumpără Kaspersky Internet Security.

Kaspersky Internet Security 2011 îţi oferă tot ce îţi trebuie pentru a avea o experienţă a Internetului fără niciun fel de pagube sau neplăceri.

Toţi utilizatorii lui Kaspersky Internet Security se simt în fiecare clipă în deplină siguranţă. Intră şi tu în comunitatea lor şi nu vei regreta.
Descarcă de aici fişierul arhivat al cărţii Eu te-am făcut, eu te omor. Ghidul bunelor maniere pentru părinţi de Michiela Poenaru. Vei avea nevoie de un program de dezarhivare; dacă nu ai unul, descarcă gratuit 7-zip de aici. Vei avea de asemenea nevoie de cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Reader, pentru deschiderea şi lecturarea cărţii. Adobe Reader se poate descărca de aici.
Dacă ai nevoie de ajutor sau  de informaţii suplimentare, contactează-ne prin pagina noastră de contact (clic aici) sau la telefonul (++4)0722 330 971.
Părinţii prea uşor le adresează cuvinte grele şi, în fond, nedrepte, copiilor lor. Eu te-am făcut, eu te omor! este ceva... ce nu trebuie niciodată, din niciun motiv, nici rostit, nici gândit, nici simţit. Şi totuşi, mulţi părinţi le spun propriilor lor copii aceste cuvinte!

Titlul cărţii este şocant. Pentru noi, adulţii. Vă imaginaţi ce pot stârni în sufletul unui copil asemenea vorbe?

Care sunt beneficiile celui care citeşte această carte?

● Devine mai bun, mai inteligent, mai fericit în relaţia cu copiii săi.

● Ajunge să se înţeleagă mai bine pe sine, ca adult, prin prisma relaţiei pe care a avut-o (şi o are) cu propriii săi părinţi. Îşi va putea explica multe din reacţiile sale în diverse situaţii, multe din succesele sau eşecurile pe care le-a avut, multe din deciziile pe care le-a luat sau i-au fost impuse şi care i-au marcat viaţa.

● Îşi poate îmbunătăţi semnificativ viaţa de familie, relaţia cu copiii, dar şi cu propriii părinţi. Devenind conştient de barierele psihologice pe care societatea, mediul în care a crescut i le-au fixat bine în minte, le va putea depăşi. Eu te-am făcut, eu te omor. Ghidul bunelor maniere pentru părinţi este o carte despre cum să ne creştem copiii, oferindu-le permanent, în orice situaţie iubirea părintească în toată splendoarea ei. O carte care ne ajută să le fim aproape sufleteşte copiilor noştri, indiferent de vârsta lor sau a noastră. O carte care ne spune că noi, părinţii, suntem cei care le “construim” interiorul copiilor noştri, noi îi “setăm” pentru fericire, succes, echilibru sau opusul acestora. Modelul de educaţie bazat pe agresiune psihică şi fizică trebuie înlocuit imediat cu unul bazat pe răbdare, blândeţe, toleranţă, respect faţă de copil, căldură sufletească.

În fiecare părinte se află filonul de aur al iubirii părinteşti. La unii acest filon este acoperit de un balast greu format din dezamăgiri, eşecuri, lacrimi, neîmpliniri. Niciodată însă nu este prea târziu pentru a arunca acest balast din sufletele noastre şi a ne apropia părinteşte de copiii noştri.

Această carte ne învaţă că a creşte un copil este un privilegiu şi nicidecum o corvoadă, aşa cum mulţi spun şi simt. Ea se adresează tuturor părinţilor şi educatorilor.

Cumpără acum, şi învaţă cum să comunici mai bine cu copiii tăi (şi cu toţi copiii în general):

Ghidul bunelor maniere pentru părinţi. O carte electronică (eCarte) de Michiela Poenaru
Editura CORESI. ISBN 978-973-137-079-8
Număr pagini: 192.
Acum, numai până la 30 septembrie 2011, oferim eCartea la preţul promoţional de 5 lei sau 1,67 dolari USA.
După această dată, preţul normal al lucrării este de 20 de lei sau 6.99 dolari USA.
CumparaAcumPrinPayPal.jpg                    sau                   PlatestePrinBancaSauInNumer.jpg .

Sau descarcă o mostră a cărţii – şi citeşte fragmente semnificative din ea. Apasă aici.

EuTeAmFacutEuTeOmor.png   BrataraDeAur-100Profesii-Co.png   CeiSapteAniDeAcasa_Coperta1.png   MediereaPeIntelesulTuturor_.png   CineSeScoalaDeDimineataDepa.png   MinteSanatoasaInCorpSanatos.png   DictionarDeOmonimeSiParonim.png   DictionarDeTermeniLiterari.png   ParadaModei_eBook_Cop1.png     
Condiţii de livrare:

Alege modalitatea de plată. Ai trei posibilităţi:
1. prin PayPal (online); 2. prin bancă; 3. în numerar, la sediul Editurii CORESI

1. Prin PayPal. Pentru a cumpăra cartea online folosind contul tău PayPal, apasă aici sau pe butonul acesta:
CumparaAcumPrinPayPal.jpg

2. Prin bancă. Depune la orice unitate RAIFFEISEN contravaloarea lucrării (5 lei) în contul IBAN:  RO85 RZBR 0000 0600 1290 5489, banca: RAIFFEISEN BANK, AGENŢIA LIZEANU, beneficiar: WWW.EPUBLISHERS.INFO SRL. Trece ca explicaţie a plăţii titlul cărţii electronice dorite. Apoi trimite-ne un e-mail cu adresa ta şi cu titlul cărţii dorite sau contactează-ne prin pagina ce se deschide apăsând aici.

3. În numerar la sediul Editurii CORESI. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9--17.
Adresa: Strada C. C. Arion nr. 18-A, Sector 1, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii, clic aici.
Telefon 021 223 20 15, 0722 156 408, telefon/fax: 021 223 20 12. E-mail coresi@coresi.net