Primeşte gratuit o carte electronică
BlockBuilder 2 Eşti bibliotecar? Apasă aici!
Descărcaţi cartea "Apocalipsa cuantică.

Apocalipsa cuantică
Universul holografic
carte electronică de Elena Lupşan
Elena Lupşan


Pregătiţi-vă pentru sfârşitul lumii!
Autoarea cărţii Apocalipsa 2012. Teorii. Supoziţii. Preziceri. Profeţii revine cu un studiu aprofundat, de natură să schimbe imaginea noastră asupra Universului şi asupra evoluţiei Pământului şi a speciei umane. 

Citeşte mai jos, ca să afli cum poţi cumpăra lucrarea imediat!

Ilustraţia copertei: un colaj; pentru sursa fotografiilor, descărcaţi cartea de aici şi mergeţi la pagina 4. 

Cercetătoarea Elena Lupşan explică legătura dintre noile descoperiri ale ştiinţei şi destinul planetei şi al nostru. Citind acum studiul său, vedem lumea cu alţi ochi şi ne schimbăm felul în care percepem realitatea înconjurătoare şi ajungem să descifrăm o parte din tainele şi rosturile sufletului uman în Univers!

Ca să cumpăraţi imediat cartea, apăsaţi aici.

Vă redăm în continuare câteva fragmente din acest important studiu

Fragmentul nr. 1:

Profeţiile Maya sunt în total şapte la număr şi toate avertizează despre viitoarele schimbări climatice şi terestre care le va suferi Pământul într-o anumită zi. Acea zi va fi 21 decembrie 2012.

 

Într-un calendar elaborat, în opinia unora cel mai exact din cele cunoscute până acum, mayaşii au conchis că Pământul a luat naştere pe 13 august 3114 î. Hr., şi după exact 5125 ani planeta va ajunge la o mare schimbare de eră, un moment considerat de unii adevărata Apocalipsă. Exactitatea datelor, pe care nici măcar Nostradamus nu a reuşit-o, îi surprinde şi pe cei mai sceptici.

 

Alte lucruri care surprind la aceste profeţii, în afara datei exacte, sunt evenimentele premergătoare care vor da alarma asupra a ceea ce va urma să se întâmple. Pentru mayaşi, sfârşiturile timpurilor se va produce nu printr-o decizie divină, ci din cauza omului, care îşi face rău cu propria mână şi care va distruge natura. Ei descriu în seria celor şapte profeţii, schimbări pe Terra de natură climatică şi cosmică, motivele principale care vor face ca lumea, aşa cum o ştim noi, să fie complet distinctă, obligându-l pe om să trăiască vremuri de adevărată restrişte. Dar pentru ca totul să ne fie mai clar să vedem un rezumat al celor şapte profeţii:

 

Prima Profeţie: În ea se spune că, începând din anul 1999, omul mai are la dispoziţie 13 ani pentru a realiza o schimbare de conştiiţă şi de atitudine necesară pentru a evita distrugerea propriei sale lumi, care va avea loc în anul 2012.

 

A Doua Profeţie: Din acest moment omul va trebui să se obişnuiască să trăiască cu noua realitate. Vor urma vremuri grele şi de disperare care va afecta populaţia lumii.

 

A Treia Profeţie: Aici, Mayaşii vorbesc despre schimbările climatice pe care le va suferi Terra în anii care vor urma. Semnalează cu cea mai mare precizie cum căldura va fi tot mai pronunţată în toate regiunile globului, determinând schimbări geologice şi sociale nemaintâlnite. Aceste schimbări se vor produce vertiginos şi vor fi provocate în principal din cauza sciziunii dintre om şi natură.

 

A Patra Profeţie: Din cauza încălzirii globale Mayaşii avertizează asupra topirii zonelor înghetate de la poli şi asupra valurilor de caldură ce vor invada Terra.

 

A Cincea Profeţie: Vorbeşte despre omul spăşit. Alături de planetă, omul va trăi schimbări esenţiale şi se va înălţa din greşelile sale.

 

A Şasea Profeţie: Pe cer va apărea o cometă că va fi semnalul schimbării complete a lumii pe care o cunoaştem.

 

A Şaptea Profeţie: Vorbeşte despre vremuri noi. Despre vremurile în care omul va avea ocazia de a fi una cu lumea.

 

Noua Eră. Trebuie să întelegem că pentru mayaşi, ceea ce se va întâmpla după anul 2012 vor fi timpuri noi. Cei care vor supravieţui schimbărilor bruşte ale planetei vor învăţa din propriile lor greşeli trecute şi vor converge spre un sentiment de uniune cu planeta.

Ca să cumpăraţi imediat cartea, apăsaţi aici.


Fragmentul nr. 2:

Folosind un model holografic al sufletului, putem spune că de fiecare dată când o bucată din el se desprinde, ceea ce rămâne „acasă”, „la purtător”, va fi o hologramă păstrând caracteristicile întregului, dar mai mică, mai palidă, mai lipsită de lumină şi energie.

 

Astfel, sufletul unei persoane adulte ajunge de multe ori să fie „risipit” în mai multe puncte ale vieţii sale, un copil de 4 anişori, inocent şi iubitor ascuns undeva în urma unei sperieturi, un adolescent voluntar şi rebel în altă situaţie de viaţă, un tânăr îndrăgostit în alt moment trecut al vieţii sale.

 

Fiecare parte a sufletului are propriile sale calităţi, defecte, amintiri, sentimente şi atitudini. Pentru fiecare parte de suflet lipsă, adultului îi lipsesc acele caracteristici proprii părţii respective de suflet. (De exemplu în urma unei poveşti de dragoste nefericite, persoana nu mai poate iubi ca până atunci). Psihologia şi psihiatria modernă admit existenta acestui mecanism de apărare, dar aici voi aduce în atenţie o perspectivă tradiţională asupra fenomenului de pierdere a sufletului.

 

De zeci de mii de ani, şamanii au fost cei care au putut atât diagnostica, precum şi vindeca aceste pierderi de suflet. Procedura clasica este cea în care sufletul şhamanului, însoţit de spiritele sale ajutătoare şi de ghizii săi, călătoreşte în Realitatea Non-ordinară, identifică părţile de suflet fugare şi le convinge prin mijloace specifice să se întoarcă acasă.

 

Această minunată practică de vindecare este disponibilă, din fericire.

 

Lista simptomelor pierderii unor părţi ale sufletului conţine:

 

 • – depresie în diverse grade de intensitate, acută sau cronică;
 • – sentimentul că nu suntem complet „acasă” în trupul nostru;
 • – sentimentul că ne trăim viaţa mai degrabă ca spectatori, decât ca personaj principal;
 • – prezenţa unor obiceiuri autodistructive, a dependenţelor de droguri, alcool, muncă, sex, bulimie sau anorexie;
 • – sistem imunitar slăbit, boli în copilărie sau în viaţa de adult;
 • – sindromul de personalitate multiplă;
 • – boli psihice;
 • – imposibilitatea de a crea şi menţine relaţii armonioase cu partenerii de viaţă;
 • – lipsa amintirilor dintr-o anumită perioadă a copilăriei sau a vieţii în general;
 • – respect de sine scăzut; sentimente de lipsă de valoare a propriei persoane, iubire de sine puţină sau deloc;
 • – frica de a avea încredere în alţii;
 • – ruşine generalizată sau difuză;
 • – neglijare a vieţii spirituale,
 • – imposibilitate de a lua decizii; frica de a-şi asuma responsabilităţi;
 • – sentimentul lipsei de putere personală;
 • – a fi victima sau autorul unui abuz, perfecţionism etc.
Fiecare din aceste simptome pot fi datorate pierderii unei sau unor părţi din sufletul propriu. Această listă nu este nici completă, nici infailibilă. Nu neapărat cineva care prezintă aceste simptome suferă cu adevărat de pierderea sufletului.
Cel care poate afla cu certitudine şi remedia acest lucru este cel ce poate să vadă sufletul, adică şhamanul, şi anume în călătoria sa în Realitatea non-ordinară, în Lumea Cealaltă, pe Celălalt Tărâm, însoţit de spiritele sale ajutătoare.
 
Unde îşi are locul Recuperarea Sufletului ca metodă terapeutică?
 
– Recuperarea Sufletului ca metodă terapeutica nu concurează, ci se completează cu psihoterapiile moderne. Se poate spune că, odată adus sufletul acasa, consilierul psihologic, psihoterapeutul, primeşte „obiectul muncii”.

Ca să cumpăraţi imediat cartea, apăsaţi aici.


Fragmentul nr. 3

Oamenii „mimează” atenţia în comunicare dar gândurile şi emoţiile le sunt în alte parţi (în NLP se spune că sunt în „dialog interior“). De ce se întâmplă acest lucru? Depinde de mai mulţi factori.

 

Renumitul psiholog şi motivator Kevin Hogan, un adevărat „maestru al comunicării”, spunea:

 

„Există anumite motive pentru care fiecare dintre noi comunicăm în modul în care o facem; cu toţii suntem, în parte: un produs al genelor noastre; un produs al mediului ambient, inclusiv părinţii, rudele, prietenii, profesorii şi toţi ceilalţi din jur un produs al propriilor noastre experienţe unice (evenimente importante în viaţă, traume etc); cu toţii avem atitudini defensive care ne ajută şi ne dăunează în comunicare; cu toţii dorim iubire; cu toţii am suferit dureri emoţionale; cu toţii dorim să nu mai suferim niciodată.“

 

Aşadar comunicarea deschisă şi eficientă necesită mai mult decât disponibilitatea şi abilitatea de a vorbi deschis despre sine însuşi (sau despre orice altceva). Decisivă este reacţia partenerului, care depinde de toţi aceşti factori enumeraţi mai sus. Oricare ar fi aceasta, pentru a fi sigur de rezultatul pozitiv al comunicării, cel ce o iniţiază trebuie să aibă ca fundaţie paradigma dublei victorii (win-win = marea întinsă reţea a lumii). În cele din urma, pe termen lung, sinceritatea intenţiei de „dublu câştig” va da roade. Iar acesta este ceva de necontestat.

 

Iată şi câteva criterii pentru o comunicare de succes, aşa cum sunt ele prezentate de specialişti: 

 

 • — a-l asculta pe celălalt cu atenţie şi în linişte;
 • — a nu-l întrerupe;
 • — a nu fi ofensat să fii contrazis;
 • — a nu lua criticile personal;
 • — a-ţi lua timp pentru reflecţie înainte de a da un răspuns important;
 • — a rezolva conflictele deschis;
 • — a-ţi exprima emoţiile într-o manieră constructivă;
 • — a fi calm, conştient;
 • — a nu fi influenţat de titlul sau statutul celuilalt;
 • — a menţine o varietate largă de opţiuni;
 • — a fi deschis pentru schimbări şi contradicţii; a nu „sări” peste dorinţele, sentimentele altuia pentru a evita ca mai târziu acesta să se simtă prost că nu au fost luate în considerare
 • — şi, în mod sigur, multe altele...

 

Cu toţii avem posibilitatea să devenim buni comunicatori. Perfecţionarea continuă în diferitele ei aspecte este una dintre cele mai profitabile alegeri pe care le putem face în această viaţă. Este o realitate pe care din ce în ce mai mulţi oameni o conştientizează. Şi care ne stă la îndemână oricând!?

Ca să cumpăraţi imediat cartea, apăsaţi aici.


Pentru a consulta şi alte pagini din acest important studiu, precum şi Cuprinsul, descărcaţi şi deschideţi arhiva cărţii, conform instrucţiunilor de mai jos.

Cumpăraţi acum, şi pregătiţi-vă psihologic pentru a înţelege în adevărata sa lumină şi înfăţişare Universul în care trăim şi a face faţă oricăror scenarii apocaliptice legate de 21.12.2012:

 
O carte electronică (eCarte) de Elena Lupşan

Editura
ePublishers. ISBN 978-606-8365-08-4
Număr pagini: 397.

  Preţul 7.00 dolari USA, plătibil în lei la cursul zilei.

Descărcaţi cartea de aici, dezarhivaţi-o şi deschideţi-o.

Pentru a activa cartea, cumpăraţi cheia de activare, apăsând pe unul dintre butoanele de mai jos.
[Dacă doriţi să vă faceţi un cont PayPal, apăsaţi aici.]

   
CumparaAcumPrinPayPal.jpg    PlatestePrinBancaSauInNumer.jpg
Romane

Nuvele

Poezii
eCărţi - eBooks - pentru toţi! Click!
Descărcaţi de aici fişierul arhivat al cărţii Apocalipsa cuantică. Universul holografic de Elena Lupşan. Veţi avea nevoie de un program de dezarhivare; dacă nu aveţi unul, descărcaţi gratuit 7-zip de aici. Veţi avea de asemenea nevoie de cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Reader, pentru deschiderea şi lecturarea cărţii. Adobe Reader se poate descărca de aici.

Când veţi deschide fişierul arhivat, veţi putea vedea o mostră a cărţii (câteva fragmente). Pentru a deschide cartea  în întregime, va trebui să introduceţi cheia de activare, care se cumpără online sau offline. Cărţile noastre electronice sunt protejate împotriva pirateriei prin Secure eBook Packager de la Novisoft. Pentru mai multe explicaţii privind acest sistem de securizare a cărţilor electronice, apăsaţi aici.

Dacă aveţi nevoie de ajutor sau  de informaţii suplimentare, contactaţi-ne prin pagina noastră de contact (click aici)
sau la telefonul (++4)0722 330 971.

Pentru a răsfoi sau cumpăra alte cărţi electronice publicate de noi, apăsaţi aici.


Cea mai bună grădiniţă din Bucureşti: Arc-en-Ciel
Arc-en-ciel, cea mai bună grădiniţă din Bucureşti
Condiţii de livrare:

Alegeţi modalitatea de plată. Aveţi patru posibilităţi:
1. prin credit card (online); 2. prin PayPal (online); 3. prin bancă; 4. în numerar, la sediul Editurii CORESI

1. Prin credit card. Pentru a cumpăra cartea folosind cartea dumneavoastră de credit, apăsaţi pe butonul acesta:
2. Prin PayPal. Pentru a cumpăra cartea online folosind contul tău PayPal, apăsaţi aici sau pe butonul acesta:
CumparaAcumPrinPayPal.jpg

Dacă nu aveţi cont PayPal, click aici pentru a vi-l crea.

3. Prin bancă. Depuneţi la orice unitate RAIFFEISEN contravaloarea lucrării în contul IBAN:  RO85 RZBR 0000 0600 1290 5489, banca: RAIFFEISEN BANK, AGENŢIA LIZEANU, beneficiar: WWW.EPUBLISHERS.INFO SRL. Treceţi ca explicaţie a plăţii titlul cărţii electronice dorite. Apoi trimiteţi-ne un e-mail cu adresa dvs. şi cu titlul cărţii dorite sau contactaţi-ne prin pagina ce se deschide apăsând aici.

4. În numerar la sediul Editurii CORESI. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9—17. Vă rugăm să ne daţi un telefon înainte (la numerele de mai jos).
Adresa: Strada C. C. Arion nr. 18-A, Sector 1, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii, clic aici.
Telefon 021 223 20 15, 0722 156 408, telefon/fax: 021 223 20 12. E-mail coresi@coresi.net

Politica de confidenţialitate