Primeşte gratuit o carte electronică
BlockBuilder 2 Eşti bibliotecar? Apasă aici!
Apocalipsa 2012. Click pentru descărcare!

Apocalipsa 2012
Teorii. Supoziţii. Preziceri. Profeţii
carte electronică de Elena Lupşan
Elena Lupşan


Pregăteşte-te pentru sfârşitul lumii!
Mayaşii cunoşteau tainele timpului mai bine decât oricare altă civilizaţie, inclusiv a noastră! Dar extrem de sofisticatul lor calendar se opreşte la data de 21.12.2012. Oare de ce? Numai până atunci ne este dat să trăim? Acela va fi sfârşitul lumii?

Citeşte mai jos, ca să afli cum poţi cumpăra lucrarea imediat!


Cercetătoarea Elena Lupşan a pus laolaltă toată informaţia importantă în legătură cu Apocalipsa din anul 2012. Citiţi această carte: pregătiţi-vă psihologic! Grăbiţi-vă, decembrie 2012 este foarte aproape!

Pentru a cumpăra imediat cartea, apăsaţi aici.

Pentru a cumpăra cartea Apocalipsa cuantică. Universul holografic de aceeaşi autoare, apăsaţi aici.


Iată cum defineşte autoarea, în Introducerea cărţii sale, Apocalipsa:

Scenariul Apocalipsei – Sfârşitul Lumii – este necesar să-l interpretăm în lumina noilor cunoştinţe.

Termenul latin este „De Novissimus”, “Escatologia individuală”, derivând din doctrina imortalităţii personale, sau cel puţin din ideea supravieţuirii într-o formă oarecare după moartea fizică.

„Escatologia universală” are ca obiect ultimele evenimente ale istoriei omenirii, destinul final al genului uman, numit în mod curent „Sfârşitul Lumii”, precum şi evenimentele presupuse sau acceptate de diverse religii, ca învierea sau judecata universală.

Extrapolând definiţia, se poate spune că escatologia se ocupă cu ultimele speranţe în nemurire ale omenirii în cadrul unei religii sau al unui sistem filosofic: „Nemurirea este o concesie de eternitate pe care moartea o face vieţii” ( Emil Cioran).

Termenii apocalipsă şi escatologie se completează reciproc, dar nu se confundă. Apocalipsa înseamnă „descoperire, revelaţie”. Deşi Apocalipsa este ultima carte a Sfintei Scripturi, ea nu înseamnă învăţătură exclusiv escatologică. Se situează la polul opus cărţii Facerea, însă împreună cu aceasta formează o axă: „căderea–salvarea”.

Sfârşitul Universului va aduce cu siguranţă un nou început, precum vorbesc legendele, ciclul lui de dilatare–contracţie repetându-se la nesfârşit.

Apocalipsa a fost prezisă de-a lungul timpului de nenumărate ori. Poate sună ciudat, dar sfâşitul lumii a fost prezis încă de la începuturile ei.

Pentru a consulta mai multe pagini din acest important studiu, descărcaţi şi deschideţi arhiva cărţii, conform instrucţiunilor de mai jos.

Cumpără acum, şi pregăteşte-te psihologic pentru a face faţă oricăror scenarii apocaliptice legate de 21.12.2012:

Teorii. Supoziţii. Preziceri. Profeţii. O carte electronică (eCarte) de Elena Lupşan
Editura ePublishers. ISBN 978-606-8365-28-2
Număr pagini: 109.

  Preţul 7.00 dolari USA, plătibil în lei la cursul zilei.
Descărcaţi cartea de aici, dezarhivaţi-o şi deschideţi-o. Pentru a o activa, cumpăraţi cheia de activare, apăsând pe unul dintre butoanele de mai jos.
[Dacă doriţi să vă faceţi un cont PayPal, apăsaţi aici.]

   
CumparaAcumPrinPayPal.jpg    PlatestePrinBancaSauInNumer.jpg
eCărţi - eBooks - pentru toţi! Click!
Descarcă de aici fişierul arhivat al cărţii Apocalipsa 2012. Teorii. Supoziţii. Preziceri. Profeţii de Elena Lupşan. Vei avea nevoie de un program de dezarhivare; dacă nu ai unul, descarcă gratuit 7-zip de aici. Vei avea de asemenea nevoie de cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Reader, pentru deschiderea şi lecturarea cărţii. Adobe Reader se poate descărca de aici.

Când vei deschide fişierul arhivat, vei putea vedea o mostră a cărţii (câteva fragmente). Pentru a deschide cartea  în întregime, va trebui să introduci cheia de activare, care se cumpără online sau offline. Cărţile noastre electronice sunt protejate împotriva pirateriei prin Secure eBook Packager de la Novisoft. Pentru mai multe explicaţii privind acest sistem de securizare a cărţilor electronice, apasă aici.

Dacă ai nevoie de ajutor sau  de informaţii suplimentare, contactează-ne prin pagina noastră de contact (click aici)
sau la telefonul (++4)0722 330 971.

Pentru a răsfoi sau cumpăra alte cărţi electronice publicate de noi, apasă aici.


Cea mai bună grădiniţă din Bucureşti: Arc-en-Ciel
Arc-en-ciel, cea mai bună grădiniţă din Bucureşti
Condiţii de livrare:

Alege modalitatea de plată. Ai patru posibilităţi:
1. prin credit card (online); 2. prin PayPal (online); 3. prin bancă; 4. în numerar, la sediul Editurii CORESI

1. Prin credit card. Pentru a cumpăra cartea folosind cartea ta de credit, apasă pe butonul acesta:
2. Prin PayPal. Pentru a cumpăra cartea online folosind contul tău PayPal, apasă aici sau pe butonul acesta:
CumparaAcumPrinPayPal.jpg

Dacă nu ai cont PayPal, click aici pentru a ţi-l crea.

3. Prin bancă. Depune la orice unitate RAIFFEISEN contravaloarea lucrării în contul IBAN:  RO85 RZBR 0000 0600 1290 5489, banca: RAIFFEISEN BANK, AGENŢIA LIZEANU, beneficiar: WWW.EPUBLISHERS.INFO SRL. Trece ca explicaţie a plăţii titlul cărţii electronice dorite. Apoi trimite-ne un e-mail cu adresa ta şi cu titlul cărţii dorite sau contactează-ne prin pagina ce se deschide apăsând aici.

4. În numerar la sediul Editurii CORESI. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9—17. Vă rugăm să ne daţi un telefon înainte (vezi numerele mai jos).
Adresa: Strada C. C. Arion nr. 18-A, Sector 1, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii, clic aici.
Telefon 021 223 20 15, 0722 156 408, telefon/fax: 021 223 20 12. E-mail coresi@coresi.net

Politica de confidenţialitate