Carti, autori, evenimente


Soarele si tata

Posted in Uncategorized by Vasile Poenaru on the August 6th, 2015

Azi se împlinesc doi ani de când ne-a părăsit tata. Dumnezeu să-l odihnească. Nu am întâlnit om de o mai mare bunătate.

 

Bucur Poenaru

Soarele şi tata

Tata punea-⁠n taină
Soarele pe masă,
Mămăligă caldă din alt veac.
Aşa controla el Universul
Câteodată, înstrunind iubirea.
Ne hrăneam cu raze
Şi cu lapte cosmic.
Clocoteam de gânduri
Pe vetrele sonore
De parcă eram oalele fierbând
În care el pregătea
Propriul lui suflet
Pentru ospăţul timpului ce vine.
Gravităm şi-⁠acum
În jurul mesei
Pe orbite tot mai depărtate
Şi măcar o rază
Din soarele acela aburind
Până la inima noastră
Tot mai străbate.

Vasile Poenaru

Mai multe poezii de Vasile Poenaru puteţi citi în această carte (se descarcă în mod gratuit – click aici).

Lansarea romanului autobiografic “Intre perfectul simplu si perfectul compus” de Elena Dican

Posted in Lansare by Vasile Poenaru on the January 19th, 2014

Vineri, 24 ianuarie 2014 are loc lansarea romanului autobiografic “Între perfectul simplu şi perfectul compus” de Elena Dican. Evenimentul va avea loc în Râmnicu Vâlcea, la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul”, conform acestui afiş-invitaţie:

Invitaţie la lansarea cărţii Între perfectul simplu şi perfectul compus - roman memorialistic de Elena Dican

Adresa Bibliotecii este: Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul”, Râmnicu Vâlcea, Str. Carol I nr. 26, Cod Poştal 240591. Telefon: 250/739221; 0350/401794

Despre frumuseţea, candoarea şi poezia acestui roman puteţi citi urmând acest link.

Cei ce doresc să cumpere această carte, să o cunoască pe autoare şi să primească de la ea un autograf, sunt invitaţi la lansare.

Dacă nu puteţi veni la lansare, comandaţi cartea la info@epublishers.info sau la telefon ++0722156408 sau 0213128212. Cartea se mai poate obţine de la www.elefant.ro, de la www.librariaeminescu.ro, sau alte site-uri care vând cărţi. De asemenea, cartea se găseşte la Librăria Eminescu şi la alte librării din Bucureşti şi din ţară.

Vă aşteptăm cu drag la lansare! Desigur, o bună parte dintre cei prezenţi vor fi … chiar eroii cărţii, ceea ce va face evenimentul cu atât mai interesant!

Lansarea romanului “Miezul noptii in Cartierul Felinarelor Stinse” de George Cornila

Posted in Lansare,Uncategorized by Vasile Poenaru on the January 19th, 2014

Miercuri, 22 ianuarie 2014, se lansează la Librăria Eminescu din centrul Capitalei romanul de acţiune al scriitorului George Cornilă “Miezul nopţii în Cartierul Felinarelor Stinse”.

Aveţi aici invitaţia pentru lansare:

Se lansează cartea "Miezul nopţii în Cartierul Luminilor Stinse" Marţi, 21-01, ora 17:30, la LIBRĂRIA EMINESCU, (lângă Universitate, Bd. Regina Elisabeta nr. 16). Vă invităm să-l cunoaşteţi pe scriitorul GEORGE CORNILĂ şi să primiţi autograf pe captivantul său roman de acţiune! Vă aşteptăm cu drag!

Pentru mai multă informaţie privind acest roman, vizitaţi acest link. Veţi citi excelentul eseu despre carte,  intitulat Odiseea contemporană a omului transfrontalier sau hedonismul amar al existenţei, semnat de criticul literar Ana-Maria Cornilă-Norocea.

Parcurgând cu atenţie, sau chiar numai “răsfoind” acest eseu, veţi înţelege cât de complexă şi atractivă este această carte şi vă veţi hotărî s-o citiţi şi dumneavoastră.

Pentru a cumpăra cartea, veniţi la lansare sau, dacă dintr-un motiv sau altul nu puteţi veni, scrieţi un e-mail la info@epublishers.info sau dati un telefon la ++40722156408 sau ++40213128212 pentru a o comanda. Se mai poate comanda la www.elefant.ro, la www.librariaeminescu.ro sau pe alte site-uri care vând cărţi.

Nu uitaţi: lansarea are loc miercuri 22-XII-2014, la ora 17:30, la Librăria Eminescu din centrul Capitalei.

Se lansează cartea "Miezul nopţii în Cartierul Luminilor Stinse" Marţi, 21-01, ora 17:30, la LIBRĂRIA EMINESCU, (lângă Universitate, Bd. Regina Elisabeta nr. 16). Vă invităm să-l cunoaşteţi pe scriitorul GEORGE CORNILĂ şi să primiţi autograf pe captivantul său roman de acţiune! Vă aşteptăm cu drag!

A aparut Apocalipsa altfel, eseu de Adriana Craciun

Posted in carti-online,Uncategorized by Vasile Poenaru on the December 5th, 2013

Cum obţii exemplarul tău (fie tipărit, fie în format digital) din cartea Adrianei Crăciun, Apocalipsa altfel: Apocalipsa lui Ioan – un ghid pentru dezvoltarea omului?

Simplu: accesează acest site (şi vei obţine informaţiile necesare):

http://coresi.net/_apocalipsa-altfel-apocalipsa-lui-ioan-un-ghid-pentru-dezvoltarea-omului/

De ce ar trebui să ai şi tu un exemplar din cartea aceasta?

Simplu: pentru dezvoltarea ta spirituală.

Dezvoltarea spirituală este singura modalitate de a ajunge să ne cunoaştem şi să ne îndeplinim rolul pe acest pământ.

Pentru mai multe informaţii, poţi citi primele pagini din eseul Adrianei Crăciun aici: http://www.scribd.com/doc/188862289/Apocalipsa-altfel-Apocalipsa-lui-Ioan-un-ghid-pentru-dezvoltarea-omului-Eseu-de-Adriana-Cr%C4%83ciun

Poţi să postezi comentarii mai jos, după ce citeşti cartea.

Lectură plăcută!

A murit tata

Posted in Uncategorized by Vasile Poenaru on the August 18th, 2013

Am scris câteva cuvinte despre golul lăsat de plecarea tatălui meu, Bucur Poenaru, rechemat în Ceruri.

Dacă doriți să le citiți, mergeți aici.

Vasile Poenaru

În curând, o noua interpretare a Apocalipsei din Noul Testament

Posted in Uncategorized by Vasile Poenaru on the August 5th, 2013

În curând va apărea în format electronic un foarte important studiu care demonstrează că Apocalipsa lui Ioan este de fapt un ghid pentru creșterea spirituală a fiecăruia dintre noi.

Cartea se numește Apocalipsa altfel și este semnată de Adriana Crăciun.

AdrianaCraciun

Vă vom da mai multe amănunte la apariție (peste cateva zile). Nu uitați să reveniți în acest loc!

Un vis devenit realitate: Liliana Baciu a publicat romanul “Suflet pierdut”

Posted in carti-online,castiga-bani-online,castiga-bani-pe-net,fiiAutor,Uncategorized by Vasile Poenaru on the July 28th, 2013
Scriitoarea Liliana Baciu, autoarea romanului "Suflet pierdut"

Liliana Baciu, autoarea romanului “Suflet pierdut”, apărut în 2013 la ePublishers, în ediție electronică și în ediție tipărită

Liliana Baciu a scris proză încă de pe băncile școlii și a visat că ea și prietena ei Mărioara Dumitru vor publica mai multe cărți împreună, Liliana scriind textele, iar Mărioara, care avea talent la desen, ilustrându-le.

Anii au trecut, dar visul acesta a urmărit-o permanent pe Liliana Baciu. De curând, ea și-a strâns forțele și a revizuit (practic, rescris) romanul “Suflet pierdut”, un roman despre realitățile sociale pre-comuniste, pe care l-a prezentat editurii ePublishers. În vara aceasta, a anului 2013, visul ei s-a materializat. Romanul, impresionant prin arhitectură și mai ales prin vitalitatea și complexitatea personajelor principale, este pus la dispoziția publicului, atât sub formă de carte tipărită, cât și în format digital.

Puteți citi un fragment din această carte pe Scribd, accesând acest link: http://www.scribd.com/doc/156482665/Suflet-Pierdut-Roman-Sample-de-Liliana-Baciu.

Și puteți să comandați cartea tipărită, sau să descărcați imediat ediția electronică din pagina web de prezentare a cărții: http://www.coresi.net/_suflet-pierdut-roman-ebook/index.html.

Eu am citit romanul cu deosebită plăcere, pe nerăsuflate. M-aș bucura dacă l-ați citi și dumneavoastră și mi-ați trimite impresiile.

Lectură plăcută!

Debutul poetei Mihaela Irina Panaite

Posted in carti-online,castiga-bani-online,castiga-bani-pe-net,fiiAutor,Publică-ţiCartea by Vasile Poenaru on the July 10th, 2013

Îmi face plăcere să vă recomand o nouă poetă. Este vorba de Mihaela Irina Panaite, care tocmai a lansat primul său volum de versuri.

Mai multe detalii despre cartea de debut a publicată la ePublishers de Mihaela Irina Panaite, intitulată Gânduri și cuvinte, precum și câteva poezii selectate din acest volum puteți citi aici.

GanduriSiCuvinte_Cover1

Aceată carte a apărut de câteva zile, iar autoarea abia așteaptă să se întâlnească cu cititorii ei prin mijlocirea metaforelor și a rimelor.

În mod sigur în fiecare dintre noi există cel puțin o carte. Așa cum Mihaela Irina Panaite a reușit să-și vadă cartea publicată, așa poți și tu. Totul este să vrei! Și să nu dai înapoi nicio clipă.

Pentru a afla despre un nou program de publicare, pe care Editura noastră l-a lansat de câteva zile, extrem de avantajos pentru autorii  buni și perseverenți, scrie-ne!

Atenție: e valabil pentru un număr restrâns de cărți! Dacă ai o carte gata, nu ezita să ne scrii! Info@ePublishers.info

Scriitorul Radu Dermer: un Ion Creangă modern!

Posted in carti-online,fiiAutor,Publică-ţiCartea,Uncategorized by Vasile Poenaru on the July 7th, 2012

După ce a amânat aproape o viaţă întreagă scrierea operelor sale, Radu Dermer a reuşit să transforme anii de pensionare în ani creatori, foarte productivi. A scris despre ce a ţinut în sine ani de zile… Are publicate două colecţii de nuvele şi schiţe şi un roman. Iar farmecul povestirilor sale capătă strălucirea cea mai înaltă când vorbeşte despre tinereţe. Tinereţea este pentru Radu Dermer forma optimă a omului, perioada sa de aur. Copilăria este doar un preludiu al tinereţii, o pregătire pentru frumuseţea nesfârşită a vieţii pe care o guşti din plin ca tânăr adult.

Iată care sunt cele trei cărţi ale sale:Descărcaţi aceste cărţi şi studiaţi-le în linişte pe calculatorul dumneavoastră. Aţi putea scrie şi dumneavoastră la fel (sau poate chiar mai bine)? Ca să fii autor trebuie pur şi simplu să ai ceva de spus şi să chiar vrei să spui!
Iată care sunt link-urile de la care puteţi descărca – şi examina părţi din –  cele trei cărţi:
1. În căutarea tinereţii sau Când paralelele se întâlnesc
2. Călătorie spre punctul de plecare (rooman)
3. Viaţa ca o încercare
Daţi-vă o şansă! Citiţi cărţile lui Radu Dermer şi faceţi paşi spre scrierea propriilor dumneavoastră cărţi!
Iată-l pe Radu Dermer, fotografiat de curând în Parcul Herăstrău:
Încă de la prima carte, Radu Dermer a fost ales membru al Uniunii Scriitorilor de Limba Română din Israel!
Felicitări, Radu Dermer! Aşteptăm cărţile viitoare.

Scrie despre ceea ce ştii şi publică o carte electronică, spre beneficiul tău şi al cititorilor tăi

Posted in castiga-bani-online by Vasile Poenaru on the February 20th, 2011

Ştii să faci ceva foarte bine? Vrei să transformi aceasta într-o sursa de venit pentru tine? Scrie o carte. Poţi câştiga până la 40% din încasările pe care cartea ta – publicată în format electronic – le aduce.
Ştii să predai anumite noţiuni, să creşti şi să educi copii, să păstrezi armonia în relaţiile de familie, să găteşti anumite feluri de mâncare, să îi inveţi pe alţii să fie în pas cu moda, să-ţi păstrezi silueta (sau să ţi-o remodelezi), să repari calculatoare, să programezi…?
Lista este nesfârşită. Dacă ştii să faci ceva foarte bine, scrie o carte prin care să transmiţi aceste informaţii către noi toţi – şi vei beneficia şi tu, vom beneficia şi noi, cititorii cărţii tale.

 Sau…

 Ai obţinut un succes remarcabil într-un anumit moment al vieţii tale? Ai scăpat de cărţile de credit? Ai plătit datoriile la bancă? Ai înfiinţat o firmă de succes? Ai câştigat un concurs? Eşti o persoană mereu fericită? Ai succes în dragoste?
Spune-ne şi nouă celorlalţi cum ai procedat, sau cum procedezi, scriind o scurtă relatare, pe care o poţi transforma într-o carte electronică. Cartea aceasta ne va învăţa şi pe noi cum să procedăm în situaţii similare, iar ţie îţi va aduce satisfacţii, recunoaştere şi bani. 

Sau… 

Ai talent, poţi să scrii poezii, piese de teatru, povestiri, romane… Scrie şi publică în format electonic. Poţi să-ţi vinzi tu însăţi/însuţi cartea pe Internet sau o poţi face printr-o editură (ca să nu investeşti timp, bani şi efort în publicare şi promovare, ci să-ţi scrii cartea următoare) – de exemplu prin noi.

Sau…

Ai deja o carte pregătită şi abia aştepţi s-o vezi publicată şi difuzată în toată lumea? Ia legătura cu noi şi îţi vom trimite un contract de editare, prin care poţi câştiga până la 40% din valoarea veniturilor rezultate din vânzarea cărţii tale. Iar cartea ţi-o vom publica în timp record în format electronic.

Sau…

Ai cărţi publicate – tipărite pe hârtie – şi doreşti să publicăm ediţia lor electronică?

Scrie-ne… Publicând prin noi, poţi obţine un procentaj serios din încasări.

Vă aşteptăm mesajele, întrebările, comentariile şi sugestiile. Între timp, puteţi citi mai multe în legătură cu această temă la adresa aceasta: http://coresi.net/fiiAutor/

 Cu stimă,

Vasile Poenaru
Infoprenor
++40722330971

Next Page »